14 Февруари, 2022 17:00 9 257 8

„Иранския Хълк“ обеща, че Мартин Форд ще напусне залата на носилка

  • саджад гариби-
  • иранския хълк-
  • мартин форд

Остават два месеца и половина до битката помежду им

Двубоят между Мартин Форд и Саджад Гариби е една от най-очакваните битки за 2022 г., тъй като двамата са притежатели на едни от най-удивителните фигури в шоубизнеса. Хайпа около мача продължава да се трупа, благодарение на постоянните им изяви в социалните мрежи, като последната идва от „Иранския Хълк“.

Мартин Форд, продължавай да обиждаш колкото искаш. Правиш се на клоун и показваш неуважение. Аз обаче ти обещавам, че ще те изкарват от ринга на носилка. Няма да имаш никакъв шанс срещу мен“, каза Гариби пред един от интернет каналите, цитиран от MMA.bg.

Срещата им засега остава на 2 април в Лондон, а двамата увеличават все повече интензитета на тренировките си, за да стигнат до пикова форма в правилния момент.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Странно не бях чувал за този вид Хълк

    20 1 Отговор
    Направих си труда да гледам малко видео с този. Определено в краката е мн слаб. Иначе минсе струва назобен. 100 про допинг взима!
  • 2 Свинята

    14 1 Отговор
    Да не се заканва много щот ще яде шамари неочаквано
  • 3 Някой

    21 3 Отговор
    Типичния селски манталитет....щом си висока и дебела свиня,начи си много як хаххаах.Тъпа резана свиня,ще сменя зъби

    Коментиран от #6

  • 4 Боровил

    5 3 Отговор
    Прилича ми на нашия Пульо ...туморо туморо и после яде бой като магаре
  • 5 Киро брейка

    6 1 Отговор
    Тоз ше му бия два шамара и е на зимята
  • 6 Синдикат на Ало Измамниците

    13 1 Отговор

    До коментар #3 от "Някой":

    Иранската торба с тор е 187 см. Другия пич е 207 см. Колко пъти според теб амуджата ще успее да си размаха сланинестите закърнели ръце към главата му в опит за нокаут, преди да каталяса!?
  • 7 маймунопитека

    6 1 Отговор
    виждал ли е някога Мартин Форд поне на снимка Мартин е много по здрав и има по развити мускули и по висок малко като наш Ганю ще бие всички
  • 8 ужас

    9 0 Отговор
    Тоя Хълк ми прилича на Bob Sapp. Много приказки и после много бой яде, от кой ли не. Сила може и да има, ама въздух и издръжливост