Last news in Fakti

19 Февруари, 2024 14:30 2 471 4

Иранския Хълк се закани на болен от рак

  • иранския хълк-
  • спорт-
  • мма-
  • саджад гариби-
  • диего котлар

В края на краищата дори слоновете в Африка тежат по-малко от него!

Саджад Гариби, по-известен като Иранския Хълк, не трябваше да мисли два пъти дали да приеме предизвикателството на Диего Котлар. Явно битка между двамата ще има, а вече започнаха и словесните престрелки. Гариби отговори на съобщение от страна на Котлар, който даде да се разбере, че няма да позволи на иранеца да го подиграва, защото бил дебел. Затова Диего предложи да се бият с него в клетката.

"В края на краищата дори слоновете в Африка тежат по-малко от него! Сега забравям какво направихме с RedFace. Научих, че има по-важни неща в живота. Сега, например, бих искал да защитя честта на семейството си, което беше обидено от прасето Котлар. В Бюшер нямаме такива дебели хора“, обяви Иранския Хълк.

„Ние залагаме на упражнения и здравословно движение, но този кашалот тренира най-много с пастет пред телевизора. Мисля, че в Чехия няма съперник, който да може да се мери с мен. Но ако получа такъв кашалот, ще съм щастлив, защото няма да ми е равен в клетката“, каза Гариби.

Тъй като Гариби анулира молбата си за виза за Чехия, той не може да пътува от страната си през следващите шест месеца. Така че, ако той наистина иска да изпълни договора с организацията RedFace, тогава това ще се случи през втората половина на годината.

Струва си да припомним, че Диего наскоро беше диагностициран с рак от лекарите. Самият той обаче твърди, че има силен корен и възнамерява до лятото да е във форма, за да може отново да се бие.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Шукри

    4 0 Отговор
    Ще си отяде на свинско в Чехия...

    Коментиран от #2

  • 2 Нека да пиша

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Шукри":

    Този много прилича на моя съсед от Афганистан Алла Дад хан Шинзирай, умствен капацитет на коала, и мозък със тефлоново покритие нищо не залепва.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.