Last news in Fakti

17 Февруари, 2022 00:00 2 403 2

Ливърпул спечели гостуването си на „Джузепе Меаца“ с единствените два точни удара в целия мач

  • интер-
  • ливърпул-
  • шампионска лига

Англичаните ще се приберат у дома с комфортен аванс

Ливърпул спечели гостуването си на „Джузепе Меаца“ с единствените два точни удара в целия мач - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул спечели гостуването си на Интер с 0:2, за да си подсигури комфортен аванс преди реванша през март срещу италианския шампион.

Странното бе, че двете попадения паднаха след единствените два точни удара в целия мач, от който и да е от двата отбора.

Роберто Фирмино имаше огромен късмет при откриващото попадение, защото просто плъзна топката с глава след корнера на Анди Робъртсън, а кълбото придоби причудлива траектория, за да прескочи Самир Ханданович и да влезе във вратата му.

Вторият гол пък бе дело на Мохамед Салах, но и египтянинът имаше доза късмет, защото ударът му рикошира в бранител на домакините, за да заблуди стража и да тръгне в другата посока на движението му.

„Нерадзурите“ могат да се сърдят само на себе си, защото имаха куп възможности за гол при 0:0, но Един Джеко и Лаутаро Мартинез сякаш бяха притеснени и не демонстрираха максимална концентрация и мотивация.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Два тоЧки удара

    8 0 Отговор
    Четете какво пишете...
  • 2 Сатана

    12 1 Отговор
    Коментаторчето на мача по БТВ Акшън имаше раздвоение на личността и дрънкаше глупост след глупост.по време на мача.На такива некадърници и крайно досадни шпикери трябва да им се реже езика в ефир