Last news in Fakti

17 Февруари, 2022 23:45 1 603 0

Хебър приключи европейската си епопея с пердах над Кнак

  • хебър-
  • рьозеларе-
  • шампионска лига

„Пазарджиклии“ спечелиха второто място в групата, но то не бе достатъчно за продължаване напред

Хебър Пазарджик със сигурност ще запомни с хубаво историческото си първо участие в Шампионската лига, макар да не продължи в следващата фаза на турнира.

„Пазарджиклии“ събраха 7 точки в групата си, след като сразиха с 3:0 в последния си мач отбора на Кнак Рьозеларе.

В отделните геймове избраниците на Камило Плачи триумфираха с 25:21, 26:24 и 25:20, за да не оставят никакво съмнение, че са по-добрите волейболисти.

Ден по-рано „тигрите“ стигнаха до драматичен обрат от 2:0 до 2:3, което прави днешният успех още по-сладък за техните привърженици.

За нещастие пандемията се оказа единствената пречка пред Хебър, за да не продължи напред, тъй като отборът трябваше да се откаже от гостуването си в Германия на Фридрихсхафен, за да не минава през период на карантина, който би го спря по пътя към Купата на България.

Ако все пак това може да бъде утеха, останалите най-добри втори отбори събраха между 12 и 11 точки, което означава, че дори с победа в онзи мач българският тим нямаше да успее да ги пребори.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА