Last news in Fakti

18 Февруари, 2022 20:12 1 562 2

Мениджърът на Ман Юнайтед: Няма да маха лентата от ръката на Магуайър, Роналдо е в течение!

  • манчестър юнайтед-
  • ралф рангник-
  • хари магуайър-
  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • капитан-
  • капитанска лента

Аз решавам кой да е капитан и няма нужда да говоря с никого

Мениджърът на Ман Юнайтед: Няма да маха лентата от ръката на Магуайър, Роналдо е в течение! - 1
Снимка: БГНЕС

Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник опроверга на пресконференцията си информацията на английския вестник "Мирър", че се кани да свали капитанската лента от ръката на Хари Магуайър и да я даде на Кристиано Роналдо.

"Чел съм много неща за клуба, които не са точни. Няма да започна да коментирам всичко, което се пише, но трябва да бъда ясен по този въпрос. Това няма абсолютно никакъв смисъл. Никога не съм говорил с който и да е футболист за смяна на капитана. Хари е в течение, Кристиано също. Аз решавам кой да е капитан и няма нужда да говоря с никого. Хари е нашият капитан и ще остане такъв", заяви ядосаният германец.

Рангник трябваше да отговори и на въпрос дали има напрежение между английските национали в отбора му и Кристиано Роналдо. "Имаше футболисти, които не бяха много щастливи в края на зимния трансферен прозорец, защото съставът бе твърде голям, а времето за игра - малко. Сега вече атмосферата в отбора е по-добра", каза Ралф Рангник.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха ха

    7 1 Отговор
    Добър урок за всички примадони.
  • 2 Буха ха

    6 1 Отговор
    Педалдо е свикнал целия отбор да работи за него, да му подават и той да шутира, факт е че често вкарва, но когато загубят топката не помага на отбора с поне малко защитни функции а чака следващата възможност. Ако съм му съотборник ще организирам да му направим "мечка" в съблекалнята