Last news in Fakti

20 Февруари, 2022 17:06 1 330 8

Лудогорец превзе Черно море във Варна

  • лудогорец-
  • черно море-
  • футбол-
  • efbet лига

Шампионите се наложиха с 2:1 на стадион "Тича"

Лудогорец превзе Черно море във Варна - 1
Снимка:

Лудогорец записа успех с 2:1 при гостуването си на Черно море в мач от 20-ия кръг на efbet Лига. И двете попадения за разградчани в срещата паднаха през първата част на двубоя. Каули Оливейра откри резуолтата в 33-ата минута, а Спас Делев се разписа в 39-ата. Голът за "моряците" вкара новото попълнение Юлиус Каспаравичус.

Лудогорец превзе Черно море във Варна
Снимка:

В третата минута от срещата се видя първото спасяване, а то беше на сметката на Дюлгеров. Каули Оливейра овладя пред наказателното поле на варненци и стреля с десния крак, но стражът на Черно море улови топката. Срещата край морето в България продължи в добро темпото, а и времето във Варна предразполагаше за хубав футбол. Черно море опитваше да атакува "орлите" отляво по своето нападение, като дори на няколко пъти Десподов бе принуден да се връща дълбоко в своята половина, за да подпомага Икоко. В 16-ата Мануел Шоу шутира от разстояние, но Дюлгеров отново спаси с лекота.

Лудогорец превзе Черно море във Варна
Снимка:

В 22-ата Десподов достави страхотно центриране към близката греда, а топката бе отиграна от Мануел Шоу с глава, но топката профуча на сантиметри край левия страничен стълб на Дюлгеров, който не помръдна след мощния изстрел на халфа. В 33-ата гостите от Разград организираха нападение чрез Каули, който видя Карничник вляво. Словенецът върна към Десподов, а капитанът на "орлите" прати топката право на главата на включилия се през средата Каули Оливейра, който с глава разпечата варненската врата - 1:0 за Лудогорец.

Лудогорец превзе Черно море във Варна
Снимка:

Черно море се активизира след допуснатия гол и още в първото си нападение след попадението можеше на два пъти да изравни резултата, но Падт се намесваше добре. В 36-ата Цветомир Панов получи вдясно в наказателното поле на "орлите", но ударът на крайния бранител отиде аут.

Лудогорец превзе Черно море във Варна
Снимка:

Шест преди края на първата част Виктор Попов от Черно море сгреши, а Десподов отне топката. Бившият футболист на ЦСКА и Каляри даде вдясно за Спас Делев. Той, от своя страна, овладя и шутира с десния крак, а топката се отклони фатално в тялото на Влатко Дробаров и влетя във вратата на домакините за втори път в срещата.

Лудогорец превзе Черно море във Варна
Снимка:

Три след подновяването на играта Кирил Десподов шутира дорбе от фаул, но Дюлгеров разчете идеята на капитана на Лудогорец и спаси удара. Черно море започна по-дейно да владее топката, докато Лудогорец очакваше играта в своята половина, за да развива контранападения, с които да опита да порази за трети път "моряците". В 58-ата минута се откри чудесна възможност пред Пабло Гарсия, който овладя на 25 метра пред вратата на Лудогорец и шутира силно с левия крак, но топката премина встрани от разградската врата.

В края на срещата Черно море върна един гол чрез Юлиус Каспаравичус, който се разписа с глава след центриране на Николай Златев.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Нива

    5 5 Отговор
    Къде е БФС, как може да се играе футбол на картофена нива?
  • 4 Е сега

    3 9 Отговор
    Тройчо ше си изяде ушите от яд
  • 5 БФС

    4 5 Отговор
    Щом Лудогорец би на картофената нива не виждам кой ще ги спре на нормален терен. Черно море трябва да ги накажат накрая на мача нямаше терен а поляна.
  • 6 БМБ

    3 1 Отговор
    Незнам дали има терен или не но Лудогорец нямат никаква школа само чужденци и двама Българи затова БФС искат да махнат. ограниченията за чужди фудболистк. Зат това седи ГЕЛОСАНИЯ ДУМУС ДС. СЕРВИТЬРКАТА. ЗАТВОР И КОНФИСКАЦИЯ НА ЦЯЛОТО ИМУЩЕСТВО

    Коментиран от #7

  • 7 Футбол

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "БМБ":

    Това е частен клуб и ако видиш титуляри бяха Десподов и Делев а като резерва влезе Доминик Йанков. При Литекс София само Турицов и Йомов нищо друго. Днес Берое уж ще фалират със 6 чужденци а Царете да не говорим. Поне терените трябва да са добре да играят хората футбол. Само изчакай Лудогорец-Славия на хубавият терен какво ще стане.
  • 8 БМБ

    2 2 Отговор
    Добре че държавата даде на Лудогорец пари да им направят терена ако чакаха пари от Домусчиев щяха да видят терен на кукуву лято