Last news in Fakti

21 Февруари, 2022 15:30 2 863 0

Съдия от UFC изяде дясно кроше по време на мач (ВИДЕО)

  • ufc-
  • час скели-
  • марк стригел-
  • кийт питърсън

Инцидентът стана по време на последната гала вечер в смесените бойни изкуства

Съдия от UFC изяде дясно кроше по време на мач (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

UFC е най-бруталната организация за бойни изкуства в света, но дори там рядко ставаме свидетели на инциденти, включващи и съдиите в октагона. Такъв обаче е случаят с Кийт Питърсън по време на UFC Fight Night в Лас Вегас този уикенд.

Той бе главен рефер на битката между Час Скели и Марк Стригел, когато се стигна до нокаут във втория рунд в полза на Скели.

Питърсън наблюдаваше отблизо събитията, в които Стригел бе изпаднал в глуха защита с гръб към съперника и с открит тил, което бе предпоставка за нанасяне на много сериозни поражение. Съдията бързо осъзна, че единият от двамата бойци е очевидно победен и се хвърли, за да го предпази от допълнителни щети. Той обаче се озова между чука и наковалнята, защото Час Скели тъкмо замахна с дясната си ръка и взе, че тя се стовари върху лицето на не когото трябва.

За щастие никой не пострада допълнително при инцидента и срещата приключи благополучно.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА