Last news in Fakti

22 Февруари, 2022 16:00 798 1

Време е за финалната битка: Ирбис срещу НСА

  • хокей-
  • ирбис-
  • нса

Титлата се решава днес!

Време е за финалната битка: Ирбис срещу НСА - 1
Снимка: Circle Media

Шампионите Ирбис излизат срещу първенците от редовния сезон НСА във финалната серия на националния шампионат по хокей на лед. Първият мач от срещата е тази вечер (вторник, 22 февруари) от 20:30 часа в Зимния дворец на спорта в София.

На полуфиналите НСА отстраниха Славия с две победи, а Ирбис обърна хода на серията срещу ЦСКА и се класира за финал с 2:1 победи.

Всички в отбора ни са здрави, очакваме с нетърпение началото на финалната серия. Ирбис определено могат да ни изненадат, те са силен съперник, винаги се борят докрай, серията им с ЦСКА доказа това. Сигурен съм, че ни очакват равностойни мачове“, заяви преди мача Светлин Стоев, играещ треньор на НСА.

Ние разполагаме с бързи и по-млади хокеисти и това ще е нашето предимство, искаме да наложим по-бързо темпо на игра в мача, не ние да се водим по тяхното темпо, а те – по нашето. Гледахме мачовете на Ирбис срещу ЦСКА и няма да повторим техните грешки“, добави още той.

При нас няма сериозно контузени Сигурен съм, че НСА ще излязат на леда с по-сериозна игрова мотивация, имаха възможност да изгледат нашата полуфинална серия. Със сигурност са анализирали играта ни, имаха време да гледат какво правим“, допълни играещият треньор на Ирбис Станислав Мухачев.

Притеснявам се, че ние може да се окажем емоционално изтощени за финала, мачовете с ЦСКА бяха много тежки. В редовния сезон изиграхме два много различни мача с НСА – в първия паднахме с много, във втория водехме, но загубихме накрая, но сега всичко започва отначало“, каза още Мухачев.

Първият мач от финалната серия в българския шампионат по хокей на лед е тази вечер от 20:30 часа и ще се излъчва пряко по B1B Box.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.