Last news in Fakti

23 Февруари, 2022 18:00 587 0

Ирбис поведе във финалната серия

  • ирбис-
  • нса-
  • хокей

Дербито с НСА се оказа много по-оспорвано от очакванията

Ирбис поведе във финалната серия - 1
Снимка: Circle Media

Шампионите от Ирбис поведоха с 1:0 победи срещу НСА във финалната серия на държавното първенство по хокей на лед. Ирбис взеха първия мач с 2:1, въпреки че НСА поведе с гол на Емил Залеев в средата на първата третина. Шампионите обърнаха мача с две попадения във втората част – първо вкара Томислав Георгиев, а след това и капитанът Мартин Бояджиев.

Извадихме късмет при втория ни гол, който падна след рикошет. В този момент бяхме с човек по-малко и това беше важно. Вкарахме и двата си гола, когато бяхме с човек по-малко, така че явно в тези моменти се мобилизираме. Успяхме да не позволим на НСА да наложат своя стил на игра, използвахме успешно контри и това ни помогна. Но и шансът беше на наша страна. Още е рано за очаквания и прогнози, тъй като това е едва началото на финалната серия“, обясни след края на мача Бояджиев.

Не играхме достатъчно добре при числено превъзходство за нас. Имаше моменти, в които темпото ни падна, увлякохме се по ритъма на игра на Ирбис. Отново трябва да си напомняме, че мачът продължава 60 минути и три третини, а не само 20 минути. Не играем за първи път срещу Ирбис, познаваме ги, още нищо ще е загубено, голямата битка тепърва предстои“, допълни играещият треньор на НСА Светлин Стоев.

Вторият мач от финалната среща между Ирбис и НСА ще се играе в четвъртък от 20:30 часа в Зимния дворец на спорта в София и ще се излъчва пряко по B1B Box.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА