Last news in Fakti

24 Февруари, 2022 19:00 1 408 3

Весела Лечева оглави Българския стрелкови съюз

  • весела лечева-
  • мария гроздева-
  • стрелба

Мария Гроздева предаде символично щафетата

Весела Лечева оглави Българския стрелкови съюз - 1
Снимка: Fakti.bg

С пълно единодушие Весела Лечева бе избрана за председател на Българския стрелкови съюз, научи ФАКТИ.

След като досегашният президент Мария Гроздева изрази желание да се оттегли, днес в София се проведе извънредно общо събрание на БСС.

Представителите на клубовете по спортна стрелба гласуваха доверие на Весела Лечева, която ще управлява федерацията през следващите 5 години. Повече информация за плановете за развитие на спортната дисциплина ще бъдат дадени на съвместна пресконференция на Лечева и Гроздева, която ще се състои на 01.03.2022 г.

Весела Лечева е една от най-известните ни спортисти. Тя е петкратна световна шампионка на пушка и осемкратна европейска шампионка в същата дисциплина. Лечева има два сребърни медала от олимпийски игри - Сеул ‘88 и Барселона ‘92. Тя е член на Националния съвет на БСП, бивш народен представител, а в периода 2005 - 2009 е председател на Държавната агенция за младежта и спорта.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еми

    1 2 Отговор
    Трябва и там да има чистка. Администравните ръководители трябва да бъдат смени време за нова глътка въздух. Модернизиране и нови хора.
  • 2 Виталия Винокурова

    0 2 Отговор
    И срам няма тая жена тцтцтц...
  • 3 Виталия Винокурова

    0 2 Отговор
    И срам няма тая жена тцтцтц...