Last news in Fakti

25 Февруари, 2022 22:00 776 2

Роналдо се надява да продължи да печели трофеи поне до 41-42 години

  • кристияно роналдо-
  • манчестър юнайтед

Португалецът признава все пак, че дните му във футбола изтичат

Роналдо се надява да продължи да печели трофеи поне до 41-42 години - 1
Снимка: БГНЕС

Кристияно Роналдо наскоро навърши 37 години, но за разлика от мнозинството футболисти той не възнамерява скоро да окачва бутонки. Напротив - той дори се цели в още трофеи в близките години.

Знам, че не ми остават още много години, докато спра с футбола. Надявам се да са поне още 4-5, но най-вече се надявам да продължа да печеля още трофеи“, каза португалската суперзвезда пред DAZN.

5-кратният носител на „Златната топка“ понастоящем е част от Манчестър Юнайтед, където има още година и половина от контракта си, но редица специалисти са на мнение, че през лятото той би могъл да напусне отново „Олд Трафорд“ с оглед факта, че играта се върти около него, а от това страдат младите таланти в отбора.

Роналдо все още демонстрира феноменална физическа форма, макар категорично да изгуби скоростта, с която доминираше толкова дълго време по футболните терени. Той сам признава, че това е едно от нещата, които времето му отнема, но също така се е сдобил с опит и мъдрост, за да развие играта си в съвсем друг аспект.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БФС

    1 0 Отговор
    В нашето първенство , ами ще може до към 50 - 55 г.
  • 2 путин от тимбъкту

    0 0 Отговор
    Ало никой не го интересува какво правиш да не разправям онази вечер в тайланд как с 5 тайландски т.... си направи мармалада