Last news in Fakti

27 Февруари, 2022 10:57 8 682 25

Стоичков направи скандални разкрития за престоя си в ЮАР

  • христо стоичков-
  • треньорска кариера-
  • разкрития

"Президентът влезе в съблекалнята и започна да говори на някакъв друг език, който дори не разбирах. Накрая загубихме мача и шампионата", разказа Камата за момент от престоя му в ЮАР

Стоичков направи скандални разкрития за престоя си в ЮАР - 1
Снимка: БГНЕС

Футболната ни легенда Христо Стоичков направи скандални разкрития за треньорската си кариера. Камата даде специално интервю за испанския "AS", където сподели защо се е оттеглил от треньорството и дали някога би се завърнал на скамейката.

"Не ми липсва треньорската скамейка. Преживях няколко странни неща, които докоснаха сърцето ми. Не можех да позволя името ми да бъде опетнено от футбола. Ето защо реших да се махна от онзи бардак. В крайна сметка винаги съм се борил за страната си, за Барселона... И идват хора, които не са от моя спорт, за да ми кажат какво трябва да направя, това и онова - печелиш мач, губиш мач.... Това не работи при мен. Така опитаха да действат, когато бях в Селта. Двама президенти разговарят по телефона. Ако спечеля, ако загубя... Затова си помислих - вървете по дяволите всички. Същото нещо ми се случи и в Южна Африка. В последния мач, ако биехме, ставахме шампиони. Президентът влезе в съблекалнята и започна да говори на някакъв друг език, който дори не разбирах. Накрая загубихме мача и шампионата. Същото ми се случи и в националния отбор на България... И името ми не е опетнено", разказа Стоичков.

"Приемам, че бях агресивен на терена, но когато ми докоснат сърцето с подобни интриги, не мога да ги понасям", допълни Камата.

"Повече не. Може да работя в офис като спортен директор, да работя за децата, нещо във ФИФА или УЕФА, но треньор повече не", категоричен бе легендата.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кики

    29 8 Отговор
    Абе Ицо научи най сетне английски, стига с това - мамата

    Коментиран от #7, #21

  • 2 "Чалгар"

    50 14 Отговор
    Този невъзпитан Стоичков, ли ще ми говори да морал и закони. Когато беше треньор на националния отбор на България. Си беше сложил на личния джип синя полицейска лампа и се движеше из София по-нагло дори от Тиквеника шофьора на джипката. И когато журналистите го попитаха защо ползва синя лампа и нарушова закона. Стоичков отговори нагло, че лампата му трябвала за да не закъснява за футболните срещи и тренировки на националния отбор. Забележете за да не закъснее за час и дата, които са му дадени най-малко година предварително.

    Стоичков възпитание и морал, хе-хе... ще ме скъса от смях този. Въобще да не се връщат в България такива невъзпитани боклуци, да си стоят в САЩ или Испания.

    Коментиран от #9, #25

  • 3 Дидо

    33 10 Отговор
    "Не можех да позволя името ми да бъде опетнено от футбола" Ми ти САМО ЗАРАДИ ФУТБОЛА ИМАШ име,бре,цървул

    Коментиран от #5, #23

  • 4 Тренер

    27 7 Отговор
    От тоя нищо не става.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Лъжливия Бабикян

    28 6 Отговор

    До коментар #1 от "Кики":

    Простака си остава простак за цял живот
  • 8 Цяла България знае

    22 8 Отговор

    До коментар #5 от "Бонговец":

    Че и златния цървул и златната диня бяха дело на Лечков и Балъков! Питай някой дето знае футбола да ти обясни!

    Коментиран от #12

  • 9 ЦСКА

    24 2 Отговор

    До коментар #2 от ""Чалгар"":

    Напълно си прав, за лампата, човече! И на онези с джипките също не им трябват лампи, да се редят по задръстванията, като всички нас, законите трябва да са за всички!
  • 10 Коко

    19 7 Отговор
    Ицо е най добрия бг.футболист но от годините сигурно взе да изкукурига.Особено противен стана когато призоваваше към масова ваксинация.
  • 11 Хохохо

    22 0 Отговор
    Като се замисля, и аз бих работил НЕЩО във ФИФА или УЕФА.

    Коментиран от #20

  • 12 брее

    15 11 Отговор

    До коментар #8 от "Цяла България знае":

    ти да видиш??На Лечков и Балъков значи се дължи златната топка!?Ами,то беше пълен провал!Бронзов медал за 4-то място!!!Как нескопосано звучи!!"Барселона" и невероятните лични футболни качества изковаха топката за Стоичков,в продължение на няколко предходни години!!...Така каза Кройф!А съм склонен да вярвам на него,вместо на "специалист" като теб....!Виж ги днешните български футболистчета ,и си дай сметка кога ще спечелят златна топка!?Другия век...!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Ловецът на охлюви

    20 7 Отговор

    До коментар #5 от "Бонговец":

    Златната му топка и обувка ми слагаха хляб на масата.Тоя се изявяваше като пропагандатор , вижте ме аз съм Стоичков васинирайте се.Човек си личи в трудни времена ,а тоя е долен подлизурко.
  • 15 Недостоен

    21 3 Отговор

    До коментар #5 от "Бонговец":

    Като футболист е велик като човек е бо.... к. Има хиляди записи какъв надменен и недостоен човек е. Дори за пари фалира ЦСКА.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Тихомир

    19 4 Отговор
    Ти си една плюнка. Добър играч, но като човек си нищо.
  • 18 Стоичков към кмета на Етрополе:

    16 2 Отговор
    Димитре,събуди се!Давай общински пари,че огладнях!Ха-ха
  • 19 доко

    15 6 Отговор
    КАКВА КАМА..ТАКЪВ ПРОСТАК Е..ПРОСТ С ПАРИ КАКТО КАЗВАТ..И ПРОСТИЯТ НАРОД ГО БОГОТВОРИ..А ШВЕЦИЯ НИ ПУСНА 6 ГОЛА В РЕВАНША..ХА Х А КАКВА КАМА ЖИВ ТЪПАНАР
  • 20 "Чалгар"

    9 1 Отговор

    До коментар #11 от "Хохохо":

    "Като се замисля, и аз бих работил НЕЩО във ФИФА или УЕФА."

    Искаш да кажеш: И аз искам да взимам заплата от ФИФА или УЕФА без да работиш. И аз не бих отказал, дори може и заплата от Боби Михайлов/Димитър Бербатов/(БФС)
  • 21 БарЦелона

    12 4 Отговор

    До коментар #1 от "Кики":

    За над 30 години Стоичков не можа да научи името на отбора( Барселона), който го направи известен. Какво остава за друг език.

    Коментиран от #22

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Смешно

    3 5 Отговор

    До коментар #3 от "Дидо":

    Е , анонимници като тебе , да коментират Стоичков ! У село ли се имаш за фактор , господин Никой !
  • 24 Тома

    6 1 Отговор
    Христо не спомена човека Путкомехвани при предстоя ти в Южна Африка
  • 25 Дани

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от ""Чалгар"":

    Заради такива чалгари и разбирачи като теб България е на това дередже. Човека е успял и го знаят навсякъде по света. Извоювал си е авторитет и име на човек, който си разбира от работата, но тук в родината е низвергнат. Бил такъв, бил онакъв, не знаел език, пък иначе все много знаел, пък какъв ли не го нарекохте. Постигни поне малко от това, което е направил той и тогава изкажи мнение, а пък като толкова много знаеш ти и другите като теб, направете повече от него и тогава говорете.
    В България всички разбират от всичко и са все голямата работа, но иначе с телефон на изплащане, живее под наем, майка му му праща всяка събота чанта с буркани.
    Станахме държава пълна с чалгари и селяндури, които разбират от всичко.