Last news in Fakti

27 Февруари, 2022 11:48 4 437 4

Апел за помощ за любим български треньор. Спешно е!

  • людмил тодоров-
  • любим треньор-
  • апел за помощ

Людмил Тодоров е бил треньор на редица играчи, оставили отпечатък в родния футбол

Апел за помощ за любим български треньор. Спешно е! - 1

Бивши футболисти и приятели на българския треньор Людмил Тодоров излязоха с апел за помощ, предаде Труд. Наставникът е изписан след много тежък инсулт и има нужда от подкрепа. Бившият треньор на "Костинброд", "Локомотив" 101, "Славия", ЦСКА 1948, "Спартак" (Подгумер) и други клубове е обездвижен изцяло в дясната част на тялото, не може да говори. Загубил е преглъщащите си функции. Храни се със системи, разкриват негови близки. Спешно се нуждае от рехабилитатор, а възстановяването няма да бъде леко, както и евтино.

Тодоров е бил треньор на редица играчи, оставили отпечатък в родния футбол. Сред тях са Йордан Петков, Калоян Караджинов, Петър Златков, Кристиян Кочилов и други. Обичан и уважаван е не само заради професионализма си, а и заради отношението към хората, с които е работил през годините.

Всеки е добре дошъл да подкрепи Елена Тодорова, съпругата на бате Люси, а това е личната и банкова сметка:

Елена Иванова Тодорова-Общинска Банка

Тел: 0878 85 92 72

IBAN BG28SOMB 91301057802701

BIC SOMBBGSF


Поставете оценка:
Оценка 5 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 "Чалгар"

    6 2 Отговор
    В днешно време малцина ще доживеят 100 години. Независимо с колко милиони евро ще пълни джобовете на алчни лекари, пък и некадърни също. Никой днес няма да доживее до 150 години. Всеки човек трябва да знае, че един ден след 60 - 70 - 80 ... години откакто е дошъл на този свят настава време да си ходи. Трябва да направи място за внуци, правнуци ...

    Добре би било, когато им дойде времето на старците да си отидат. Да го направят с достойнство, а не като страхливци просещи за някой и друга година допълнително. И тда си я купуват тази година за сметка на внуците си, които ще плащат сметката от лекарите.

    Коментиран от #2

  • 2 Пешо

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от ""Чалгар"":

    спомни си за тези думи като баща ти е в болницата или ти

    Коментиран от #4

  • 3 Кольо,

    2 0 Отговор
    Да ми прости господ, ама този обичаше да си пийва и то твърд алкохол,ракия водка и те са главният виновник за инсулта...!!
    Колко колеги с които работих в мината се споминаха повече от пиячката не толкова от тежките условия на труд!
  • 4 "Чалгар"

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пешо":

    Майка ми почина на 53 години от рак, чичо ми на 55 от инфаркт ... Дядовците и бабите ми на по 70-78 години, всичките преживяха майка ми. Така, че знам колко е голяма болката. Знам какво е майка да погребва дъщеря. Но никой от моите близки не просеше пари по ТВ и други медии за да пълни сметките на алчни лекари. И предпочетоха да оставят апартаментите на деца и внуци, а не да ги "похарчат" за още няколко години живот и за заплати на некадърници и мошеници лекари.