Last news in Fakti

2 Март, 2022 09:56 1 010 5

Трансфер на ЦСКА пропаднал заради забраната за картотекиране

  • цска-
  • трансфер-
  • забрана за картотекиране-
  • футбол-
  • футболист-
  • плеймейкър

Стойчо Младенов заяви, че много е искал нов плеймейкър, но заради проблемите с картотеките, такъв ще бъде взет евентуално през летния трансферен прозорец

Трансфер на ЦСКА пропаднал заради забраната за картотекиране - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА е бил близо до привличането на нов халф в последния ден на трансферния прозорец. Сделката обаче е пропаднала, тъй като „червените“ дължат над милион лева на бившия играч на тима Серджо Филипе Диас Рибейро-Сержиньо и на неговия мениджър Франсиско Морено Руано, пише „Мач Телеграф“.

Треньорът на ЦСКА – Стойчо Младенов вече заяви след успеха над Ботев Вр, че много е искал нов плеймейкър, но заради проблемите с картотеките, такъв ще бъде взет евентуално през летния трансферен прозорец.

31-кратните шампиони търсят такъв тип футболист заради неясното бъдеще на Греъм Кери. Договорът на ирландеца изтича през лятото и все още не е подновен.

Аржентинецът Федерико Варела пък почти постоянно е контузен и на него реално не може да се разчита в поредица от мачове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    4 3 Отговор
    Цска ФАЛИРА Ковачев какви 31 кратни шампиони бълнуваш? Цска ТИРЕ София 2016 не са ставали шампиони.

    Коментиран от #5

  • 2 Конго

    2 2 Отговор
    Просяците, да излязат пред централна баня да си изпросят малко пари за един Конгоански бежанец.
  • 3 Бай Парко Никодимов

    0 2 Отговор
    Четирима кредитори на ЦСКА - София са входирали преди няколко дни официална молба до ФИФА, чрез която се настоява да не се дава лиценз на червените за следващия сезон. Искането е отправено от адвокатите на бившите футболисти на фалиралия ЦСКА Сержиньо, Бернардо Тенгариня, Нилсон Антонио и на мениджъра Франсиско Морено. Те са изтъкнали като мотив, че тимът от “Армията” не им се е издължил по спечелените дела във ФИФА и КАС. БФС също е запознат със случая, тъй като кредиторите са изпратили копие на молбата и до тях. Няма информация дали ЦСКА - София ще удовлетвори искането на четиримата, които имат да получават над 2,5 млн. лева от клуба. Преди две седмици БФС, по нареждане на ФИФА, наложи на ЦСКА - София забрана за картотекиране на нови футболисти именно заради тези дела. Ако клубът не успее да плати на играчите и мениджъра до 31 март 2022, то със сигурност няма да получи лиценз за следващия сезон. Гриша Ганчев е предложил на съдружниците си да обмислят сериозно ситуацията и са коментирали евентуално връщане в Ловеч с цел да избегнат бъдещи искове и съдебни преследвания. Министерството на спорта и лично министър Р. Василев са отказали да сътрудничат с ЦСКА - София, докато имат неуредени задължения към кредитори.
  • 4 Помак от микре

    0 2 Отговор
    Е па шукар ти да видиш
  • 5 гундьо тумора

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    А Лески Софа кога стана Лески 1914,че нещо не се разбра,а само рогатите знаят,че е измислен нов тумор