Last news in Fakti

2 Март, 2022 10:31 3 455 7

Градев: Футболният Путин от Бояна дължи отговори! Змията хапе най-лошо когато умира!

  • георги градев-
  • бфс-
  • конгрес-
  • футбол-
  • борислав михайлов-
  • димитър бербатов

Краят на измамите и беззаконието идва до няколко седмици, когато съдът ще свика изборен конгрес

Градев: Футболният Путин от Бояна дължи отговори! Змията хапе най-лошо когато умира! - 1
Снимка:

Спортният адвокат Георги Градев коментира решението на БФС да отмени конгреса на 18 март. Според него до няколко седмици съдът ще свика изборен конгрес.

Ето какво написа той в профила си във Фейсбук:

Краят на онези, които провалиха българския футбол, е близо. И те го знаят! Техният отчаян ход да отменят конгреса на 18 март при пълно пренебрегване на етика и правила беше очакван. Именно в това се състои смисълът на подписката за свикването на изборен конгрес - да охрани искането на клубовете за конгрес.

Футболният Путин от Бояна дължи отговори! Отговори на тежки въпроси. Защо за пореден път измами българските клубове? Взе само за сведение подписката за изборен конгрес от 45% от клубовете, членове на БФС, защото имало свикан такъв за 18 март 2022 г. Сега отменя редовния конгрес с измислени аргументи без правна стойност. Ще обърне ли сега внимание на подписката? Ще изпълни ли сега волята на клубовете? Разбира се, че не! Отново съдът ще е този, който ще го изпрати на конгрес. А там мърдане няма да има! Ще трябва да изживее позора да бъде изгонен от БФС.

И ММС, и ФИФА вече са наясно с игричките му да опорочава всеки следващ конгрес, за да стои служебно на власт, но всичко това скоро ще приключи.

Всичко, случващо се в момента, е част от една от възможните сюжетни линии, в които БФС си избра да се набута сам. А такива линии бяхме разработили няколко - по всички възможни сценарии. Сега вървим по този сценарий. Него си избраха и им желаем успех. При нас няма случайни неща! Всичко е стратегически изпипано и пресметнато. Въпрос е само на време да ги изметем от БФС.

Още веднъж благодарим на всички вас, които отчаяно искате промяна и гласувате доверието си за Димитър Бербатов. Без вашата невероятната подкрепа нямаше да стигнем толкова далече! Заедно ще се преборим докрай!

Краят на измамите и беззаконието идва до няколко седмици, когато съдът ще свика изборен конгрес. Тогава всичко ще приключи за наглите в Бояна!
Краят им е близо и те го знаят! Змията хапе най-лошо, когато умира!

Гответе се за изборен конгрес много скоро!

Р-Еволюцията е тук


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    6 15 Отговор
    Недей сравнявай Борислав Михайлов с Путин Михайлов не предизвиква война. Война искате вие припознавачите , феновете на цска ТИРЕ София 2016.

    Коментиран от #6

  • 2 big

    13 1 Отговор
    Той е далеч, ама много далеч от Путин и като интелект и всичко друго! Сравнението с Путин е страшна обида към него, но нали сме в анти руски и анти Путин цикъл, е разбираемо!
  • 3 колбасо

    13 1 Отговор
    Докато има агенти на ДС като агент "Иван" нищо няма да се случи в блатото.Всички от това ръководство трябва да се изхвърлят завинаги от футбола.Второ в изпълкома да няма президенти на клубове.Спонсор на първенството е фирма за залози...това има ли смисъл да се коментира?
  • 4 фен

    5 2 Отговор
    ЗОР!ГОЛЕМ,зор,ке види,макето,ДОКАТО ИМ ОТМЪКНЕ,КОКАЛА.
  • 5 Бибитко

    5 3 Отговор
    Това адвокатче с явно промит евроатлантически мозък явно се е заблудило в определението за Борислав Михайлов - той е футболният Байдън от Бояна!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.