Last news in Fakti

2 Март, 2022 10:13 1 496 4

Берое: Левски го отмъкнаха и нямаше какво да направим, за да спрем трансфера

  • илиян стефанов-
  • левски-
  • берое-
  • футбол

Стефанов игра и в двата мача на заралии до момента през пролетта, като влезе от пейката

Берое: Левски го отмъкнаха и нямаше какво да направим, за да спрем трансфера - 1
Снимка:

От Берое обявиха, че няма какво да направят, за да спрат трансфера на Илиян Стефанов в Левски. Както вече е известно, халфът разтрогна със заралии, след като до 25 февруари не получи дължимата му заплата.

„Отмъкнаха го и няма какво да направим”, заяви помощник-треньорът на Берое Левон Апкарян пред „Мач Телеграф”.

Стефанов игра и в двата мача на заралии до момента през пролетта, като влезе от пейката.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Администратор

    4 1 Отговор
    Добре де, как ще го отмъкнат против неговата воля? Ако са му платили всичко как БФС ще му разтрогне договора с Берое? А как Левски ще го картотекират без жълтата карта на играча?
  • 2 Някой

    4 0 Отговор
    А, отмъкнали го били. Хубчев, като осъди Левски за заплата 2 години, след като го освободиха с тази безумна клауза в договора си. Защото сигурно е световно доказал се треньор. Не рива. Ше си гушне не изработените пари. И постави в изключително трудно положение Левски. Сега, те като не плащат на футболиста. Отмъкнали го били...Ами плащайте, бе. Те Левски не са го взели от съблекалнята, като свободен агент е дошъл човека.
  • 3 Няма мое

    1 6 Отговор
    няма твое - Светът е Берое ! Всеки тръгнал си от Берое в посока Лефски никога не е прокопсал. Млад надежден футболист стъпвайки на герена се превръща в арогантно нахално футболно недоразумение.Жалко за момчето...

    Коментиран от #4

  • 4 Така е

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Няма мое":

    Прав си! А които са тръгнали в посока Армията ,винаги са прокопсали! Братя Димитрови ,Петър Жеков и много други...