Last news in Fakti

2 Март, 2022 12:58 1 539 6

Бивш футболист на ЦСКА дарил 50 000 евро за нуждаещите се в Украйна

  • жуниор мораес-
  • цска-
  • шахтьор донецк-
  • футбол-
  • дарение-
  • украйна-
  • война

Бразилецът е с двойно гражданство и се появиха слухове, че може да бъде призован в украинската армия, но напусна пределите на страната

Бивш футболист на ЦСКА дарил 50 000 евро за нуждаещите се в Украйна - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Шахтьор (Донецк) Жуниор Мораес е дарил 50 000 евро в помощ на нуждаещи се в Украйна след руската инвазия, съобщават местните медии.

Бившият футболист на ЦСКА успя да премине границата с Молдова и е в безопасност, като се твърди, че се намира в Румъния, за което вече се писа.

Бразилецът е с двойно гражданство и се появиха слухове, че може да бъде призован в украинската армия, но напусна пределите на страната.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stoich

    7 2 Отговор
    Лумпен.
  • 2 факт

    10 1 Отговор
    Не ги е дарил, а се е откупил.
  • 3 Бай Парко Никодимов

    3 2 Отговор
    Четирима кредитори на ЦСКА - София са входирали преди няколко дни официална молба до ФИФА, чрез която се настоява да не се дава лиценз на червените за следващия сезон. Искането е отправено от адвокатите на бившите футболисти на фалиралия ЦСКА Сержиньо, Бернардо Тенгариня, Нилсон Антонио и на мениджъра Франсиско Морено. Те са изтъкнали като мотив, че тимът от “Армията” не им се е издължил по спечелените дела във ФИФА и КАС. БФС също е запознат със случая, тъй като кредиторите са изпратили копие на молбата и до тях. Няма информация дали ЦСКА - София ще удовлетвори искането на четиримата, които имат да получават над 2,5 млн. лева от клуба. Преди две седмици БФС, по нареждане на ФИФА, наложи на ЦСКА - София забрана за картотекиране на нови футболисти именно заради тези дела. Ако клубът не успее да плати на играчите и мениджъра до 31 март 2022, то със сигурност няма да получи лиценз за следващия сезон. Гриша Ганчев е предложил на съдружниците си да обмислят сериозно ситуацията и са коментирали евентуално връщане в Ловеч с цел да избегнат бъдещи искове и съдебни преследвания. Министерството на спорта и лично министър Р. Василев са отказали да сътрудничат с ЦСКА - София, докато имат неуредени задължения към кредитори.

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Тонислав

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "Бай Парко Никодимов":

    Говежди мечти. Пали свещи обитателите на стадиона кабрио да вземат лиценз :)
  • 5 Нещастник

    2 0 Отговор
    след като изнуди ЦСКА сега се прави на велик...що не им даде всичките крадени пари???
  • 6 Брей какъв

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бай Парко Никодимов":

    дълъг говежди пасквил, а на вас ви стига само НАП да се събуди!