Last news in Fakti

9 Март, 2022 16:30 735 3

Джокович ще трепери до последно за участието си на Индиан Уелс

  • новак джокович-
  • индиан уелс

Сърбинът е част от жребия, но все още от външното министерство не са се произнесли по казуса с визата му

Джокович ще трепери до последно за участието си на Индиан Уелс - 1
Снимка: БГНЕС

Новак Джокович попадна в основната схема на „Мастърс“ турнира в Индиан Уелс, но участието му в състезанието все още виси на косъм с оглед добре познатите проблеми с визата и здравния му паспорт, научихме от Tennis24.

Организаторите все още чакат окончателното решение на външното министерство в САЩ, за да стане ясно дали сърбинът ще получи правото да пребивава в страната, въпреки че не е ваксиниран срещу COVID-19. Все пак никой не би искал сценарият с Откритото първенство на Австралия да се повтори, защото е очевидно, че това се отрази негативно и всички замесени страни.

Жребият все пак определи „Ноле“ да се изправи срещу победителя от срещата между Давид Гофен и Джордан Томпсън.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нашия

    6 1 Отговор
    Голямо "треперене" ще е да знаете....Джоката го мести...още 10 години да играят другите не могат да съберат толкова "хилядници" колкото той има.....
  • 2 незнайко

    3 1 Отговор
    Какво има да трепери ? Треперят тези които не го допускат до турнирите защото е най добрия в момента !!!
  • 3 Дилдо

    1 0 Отговор
    Няма титла за Джокович.