Last news in Fakti

11 Март, 2022 11:02 820 1

Тухел наруши мълчанието си след труса в Челси: Все още съм щастлив!

  • томас тухел-
  • челси-
  • футбол-
  • роман абрамович-
  • санкции

Всъщност не съм сигурен, че съм загрижен, но съм наясно със случващото се с клуба

Тухел наруши мълчанието си след труса в Челси: Все още съм щастлив! - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът Томас Тухел наруши мълчанието си след труса в Челси и заради санкциите, наложени на собственика Роман Абрамович, който иска да продаде клуба. Германският специалист е категоричен, че ще остане на „Стамфорд Бридж“, въпреки че активите на руския олигарх са замразени от правителството на Великобритания заради връзките му с руския президент Владимир Путин.

„Всъщност не съм сигурен, че съм загрижен, но съм наясно със случващото се с клуба. То се сменя почти всеки ден. Все още съм щастлив, че съм тук и все още съм щастлив да бъда мениджър на силен отбор. Знам, че има много шум наоколо. Нямам друг отбор. Облекчението би означавало, че се борим с цялата информация и новини. Това е голяма промяна от вчера към днес. В момента клубът от футболна страна изглежда е почти защитен. Чувствам се привилегирован да имам шанса да участвам в мачовете, треньорството и футболът, който обичам. Утре ситуацията може да се промени и тогава трябва да видим какво ще е", сподели Томас Тухел след бурните събития в клуба.

Както е известно, Челси снощи победи Норич с 3:1 като гост. Вчера стана ясно, че Великобритания налага нови санкции срещу Роман Абрамович и други бизнесмени, приближени до Владимир Путин. Действията на властите до голяма степен удрят здраво по "сините", които нямат право да продават билети за домакинските си мачове, да правят трансфери на футболисти, а дори самата продажба на клуба е под сериозна заплаха.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    2 2 Отговор
    Z. Челси приключи. Скоро и Великобритания ще е чаооооооо. Ще са си само мюсулманска Англия. Нека сега всички ,,инвеститори крали от собствения си народ и инвестирали откраднатите милярди в Запада как ще бъдат ДООГРАБЕНИ АКО НЕ СА ПОСЛУШКОВЦИ ". ЧЕСТИТО. И БГ БИЗНЕСМЕНИТЕ ПО- ТОЗИ НАЧИН ЩЕ ГИ ОКРАДЪТ. Z