Last news in Fakti

11 Март, 2022 11:52 957 2

Чупливост "убива" плеймейкър в ЦСКА!

  • федерико варела-
  • цска-
  • футбол-
  • стойчо младенов

В последните седмици Федерико Варела лекуваше поредната контузия, получена през тази кампания

Чупливост "убива" плеймейкър в ЦСКА! - 1
Снимка:

Аржентинският плеймейкър на ЦСКА Федерико Варела почти сигурно ще напусне клуба през лятото. В последните седмици 25-годишният халф лекуваше поредната контузия, получена през тази кампания. Въпреки че вече участва в голяма част от тренировъчния процес на "червените", най-вероятно старши треньорът Стойчо Младенов няма да разчита на него за предстоящото домакинство на Царско село в събота. Опитният наставник не е очарован от аржентинеца, а неговата чупливост е допълнителен фактор.

ЦСКА премина през най-натоварената есен в историята си, като изигра общо 33 двубоя във всички турнири. Варела обаче взе участие в едва 14 от тях, попадайки само 6 пъти сред титулярите. В няколко свои интервюта Младенов се оплака, че точно когато плеймейкърът навлезе в ритъм и реши да му гласува доверие, той отново се контузва. Освен това специалистът не е впечатлен и от темпото в играта на аржентинеца, когато все пак е на терена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    1 0 Отговор
    Цска ФАЛИРА, цска ТИРЕ София 2016 не е цска.
  • 2 Цеката

    1 0 Отговор
    Момчето бойкотира тирето, защото иска да играе в числото! Ч€ST