11 Март, 2022 21:15 2 309 1

Домашният фитнес на Алесандра Амброзио изглежда се намира в кухнята ѝ (ВИДЕО)

  • алесандра амброзио-
  • фитнес

Топмоделът явно предпочита компанията на дъмбелите, отколкото на черпаците

Домашният фитнес на Алесандра Амброзио изглежда се намира в кухнята ѝ (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Топмоделът Александра Амброзио без съмнение притежава една от най-впечатляващите физики в света на шоубизнеса, но фактът, че домашния ѝ фитнес се намира в кухнята е малко озадачаващ.

Бразилката показа в свое видео на стената си в Instagram как вае перфектното си дупе, но, щом изместихме поглед от него, нямаше как да не забележим, че има нещо нередно в цялата обстановка.

Тя дори е задръстила фурната си със стойка за дъмбели, което повдига един много сериозен въпрос за всеки един балкански мачо - Как, по ангелите, ще направи мусака в подобна среда?!

Е, ще се наложи да ѝ отнемем една точка за това, но сме сигурни, че ще може да компенсира с други свои добродетели. Не казвайте само на маминка, че никога не би я приела в семейството.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Готин

    1 0 Отговор
    Видимо статията е написана от човек с ниско ниво на познание в сферата на фитнеса щом е решил, че това е ДОМАКИНСКА КУХНЯ. Да, има бар но не е за готвене на мусака.