Last news in Fakti

12 Март, 2022 20:10 1 606 19

Стойчо Младенов: Подценяване? Абсурд! Най-слабият ни мач, откакто аз съм тук

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • царско село-
  • футбол

Всичко се променя с класа, характер, амбиции

Стойчо Младенов: Подценяване? Абсурд! Най-слабият ни мач, откакто аз съм тук - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира равенството 0:0 срещу Царско село. Наставникът обяви, че той е виновен за чутовната издънка на отбора му. Той отново обяви, че в отбора си има само един креативен халф, а друг такъв не е бил привлечен.

„Играхме под нивото си. Парираха ни силните неща, които правим. Това е може би най-слабият ни мач, откакто аз съм тук. Бяхме безидейни. Липсва ни креативността. Това е основният ни проблем. Когато сме непостоянни, не можем да говорим за титла. През всичките минути ни липсваше креативността”, започна Младенов.

„Имахме ситуация, в която ако присъстваше индивидуалната класа, щяхме да победим. Много малко направихме в офанзивен план. Подценяване? Абсурд! Не можем да подценяваме даден противник. Трябва да играем на максимума. Всичко се променя с класа, характер, амбиции”.

„Ние знаем какво ни липсва. Нещото, което ни попречи бяха задълженията, които се плащаха, защото навремето са се правили глупости. Това ни попречи да вземем креативен футболист. Няма отбор, който непрекъснато да играе много силно и да побеждава с много голове. В един определен момент индивидуалната класа решава мача. Както днес беше ситуацията на Бисмарк. Както стана при победата на Лудогорец над Ботев Враца. Там индивидуалната класа реши мача”, добави той.

„Аз съм виновен. Аз ръководя този отбор. Всяка една година се получава едно и също с гонитбата с Лудогорец. Трябва да направим изводите и това, което трябва да се вземе – да се вземе. Трябва да имаш качество в изобилие, за да станем шампиони. Не може да разчитаме на един кретивен халф Кери”, завърши Младенов.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трезвомислещ българин

    36 16 Отговор
    Цял ден чета глупостите на ревльото Зеленски, ето сега му се появи и конкуренция.

    Коментиран от #9

  • 2 Чичовото

    27 14 Отговор
    Гриша махай този некадърник
  • 3 Цеката

    17 12 Отговор
    Нали уж самия Стойчо Младенов докара Варела и Чатакович да плеймейкъри, а и Джеферсон също може да го играе такъв?

    Коментиран от #8

  • 4 Така е

    31 14 Отговор
    А ти си най слабия треньор! Негоден си приеми го. И отбора ти е смешен и жалък едно голямо ТИРЕ
  • 5 Историк

    26 12 Отговор
    Който следи треньорската кариера на Ст. Младенов е разбрал вече, че ВСЕКИ негов отбор играе едно и също, кюска напред, ръгане, бутане в центъра и каквото стане за 1-0… Може да се оправдава до Коледа, но това са ФАКТИ!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Стоян Александров

    19 12 Отговор
    Z. Няма страшно Петорка , няма страшно. Всичко е на ред. Няма проблем, Любчо е виновен, а ииииии БФС днес Ви подля вода. А иииии съдията не свири правилно. Няма проблем. Ти стой там и немърдай. Ще станете шампиони няма проблем. То виж искам още да пиша, а не се сещам какво, толкова неставате. Аааааааа сетих се, имаше ли българи на тврена, че мачове български негледам. Z
  • 8 Мнения

    6 15 Отговор

    До коментар #3 от "Цеката":

    Ми не . Този Джеферсън ли е Джеферсон ли е ,си е дефанзивен халф. Обаче доста бавен. Ще е полезен за Левски Кочериново,примерно.
  • 9 Стоян Александров

    7 12 Отговор

    До коментар #1 от "Трезвомислещ българин":

    Z. Хахахахахахахаха..... вярно е това. Как се смях. Хахахахахаха. Евала пич. Хахахахаха... Z
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Гудмудсон

    14 12 Отговор
    На бат Стойчо толеранс поне 5 години. От 40 милиона поне на 60 и още 100 за стадион. Днес на ливадата в Парка на Свободата подкрепата беше като на кино- премиера 500 бройки поканени безплатно от режисьора.
  • 12 Еха

    11 12 Отговор
    Пак Домусчиев е виновен и съдиите
    Некадърник докато не си гледаш играта а търсиш грешки в съдиите ще си вечно 2 или 4 хах
  • 13 Въпрос с повишена трудност

    6 13 Отговор
    Гриша Ганчев бесен ли е?

    В понеделник, ще има ли глоби и оставки на Армията?

    Коментиран от #14

  • 14 Стоян Александров

    4 12 Отговор

    До коментар #13 от "Въпрос с повишена трудност":

    Z. Не. Не. Не. Всичко е наред. На кого и за какво оставка искаш бе ? Я гледай какъв хубав отбор са и какъв треньорски тандем са. Не. Всичко е наред. Гледат само напред, назад не се обръщат. Този мач е история. Важно е напред какво ще става. Петорчо ЗАВИНАГИ ТРЕНЕР ТАМ. ЦЯЛА ЧЕРВЕНА БЪЛГАРИЯ ОБИЧА И СТОИ ЗА НАШИЯ ОБИЧАН И НАЙ- ДОБЪР ТРЕНЬОР БАТЕ ПЕТОРЧО. Дерзай смело напред Петорчо. Давай все така, ОБИЧАМЕ ТЕ ВЕЛИКАНЕ. Z

    Коментиран от #15

  • 15 Стоян Александров

    8 12 Отговор

    До коментар #14 от "Стоян Александров":

    Z. Ицето се обади от САЩ и каза да се гледа само напред, смело напред. Ицака каза и че подкрепя с две ръце целия треньорски щаб и особенно Петорчо. И каза още че ще изпрати 100 долара за каузата на етрополци. Нали уж събирате някакви кинти за Гришата, да му помогнете да си купи по- хубав автомобил. Атака оранжеви, атака каза Ицето. Z
  • 16 Мим

    6 12 Отговор
    Ами ти досега само това говореше,че ше вземате титли купи и едва ли не всичко,че имате най добрите,,тъмно бели,,и ред глупости,бфс правителство директиви и света ,че ви пречи.Сега казваш,че ти си виновен,ама пак с уговорка за още такива пришълци Нали ти ги подготвя цял месец в Турция или яли пили и се веселили с пари на банкера...
  • 17 Бате Боби

    3 11 Отговор
    Боклука си е боклук . Докато играем с 10 м .ла няма да се оправим. Трябва някой да му милее за отбора разбери го Стойчо

    Коментиран от #18

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 2020

    1 10 Отговор
    Защо на този явен и виден некадърник му се плаща заплата - построил си е палати и в БГ и в Гърция и в Португалия, а не става и за чеп за зеле. Той не може да бъде треньор на третодивизионен отбор, камо ли на ЦСКА, макар и с тире!