Last news in Fakti

14 Март, 2022 10:50 1 196 1

Халф на Левски се предложил на клубове от три континента

  • радослав цонев-
  • левски-
  • футбол

Полузащитникът отказа оферта на „синьото“ ръководство, която е била на стойност 11 000 лева месечна заплата

Халф на Левски се предложил на клубове от три континента - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Левски Радослав Цонев се е предложил на клубове от три континента – Европа, Азия и чак Северна Америка, съобщава БЛИЦ от достоверни източници.

Полузащитникът отказа оферта на „синьото“ ръководство, която е била на стойност 11 000 лева месечна заплата. В момента той прибира почти двойно повече – 20 000 лева.

Заради стагнацията ръководството предложило по-ниско възнаграждение на Радо, но от другата страна нямало положителен отговор.

Именно след този случай Цонев е отпаднал от сметките на Станимир Стоилов. На него в мачовете на Левски ще се разчита до края на сезона само и единствено в краен случай.

След това договорът на Радо изтича и от лятото той ще стане свободен агент.

Припомняме, че Цонев отказа оферти от Полша и Литва през януари. Сега обаче полузащитникът бил готов да приеме нови предложения, за да смени тима през лятото.

Поради тази причина Ради се е предложил на отбори от три континента - два от тях са в Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства и един в САЩ. Той бил готов да подпише договор минимум срещу 30 000 долара заплата месечно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    3 0 Отговор
    Колкото и брат му дето избяга от Левски и сега в Славия сигурно взима 5хил ама нали се правеше на голям футболист и сега няма очи да се върне в Левски и за 10хил. Добри футболисти но с огромни усти, големи претенции, а да не говорим как всеки мач с големите си усти си вадят картони и всеки 4ти 5ти мач са наказани да не играят, на голям отбор такива не им трябват. А и в България няма кой да им плаща големи пари.