Last news in Fakti

14 Март, 2022 11:25 1 530 5

Мениджърът на Челси: Оставам и ако се наложи, ще закарам футболистите до Лил с моя автомобил!

  • томас тухел-
  • челси-
  • лил-
  • футбол-
  • шампионската лига-
  • роман абрамович

Трябва да видим какво ще се случи ден за ден, защото всичко може да се промени

Мениджърът на Челси: Оставам и ако се наложи, ще закарам футболистите до Лил с моя автомобил! - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви, че със сигурност ще остане в клуба до края на сезона, а той и играчите ще се опитат да повдигнат с представянето си духа на всички служители на клуба, които се чувстват несигурни заради неясното бъдеще след наложените санкции на собственика Роман Абрамович. Германецът успокои, че за момента има уреден самолет, с който отборът да пътуват за реванша с Лил от 1/8-финалите на Шампионската лига. След замразяването на всички активи на руския милиардер стана ясно, че клубът ще разполага с едва 20 000 паунда за организирането на своите гостувания, което породи съмнения дали Челси няма да се откаже от скъпите чартъри и да пътува по различен начин. Тухел намери сили дори да се пошегува, че ако толкова няма начин да се организира пътуване, той самият е готов да кара седемместен автомобил, с който да заведе част от своите играчи до Лил.

„Няма никакво съмнение, че ще остана до края на сезона. Абсолютно. Трябва да видим какво ще се случи ден за ден, защото всичко може да се промени. Ситуацията е ясна – клубът се продава и се надяваме, че бързо ще преминем през това, за да се подредят нещата и това да ни даде някаква перспектива. Чиста спекулация е, че аз имам повече информация от вас. Понякога е добре да живееш живота си ден за ден. Сега и ние правим това, защото има обстоятелства, които не можем да повлияем. В някои отношения не е много приятно, но път това ти дава свободата да се концентрираш само върху нещата, върху които можеш да имаше влияние. Това са нашето представяне и духът, който можем да демонстрираме. Фокусът пада върху първия тим, но Челси е много повече от него. Това е огромен клуб с големи традиции и стотици хора, които работят тук. За тях е важно да покажем дух.

Последната ми информации е, че можем да отидем до Лил със самолет и да се върнем по същия начин. Ако не може да го направим така, ще отидем с влак. Ако не може и така, ще го направим с автобус. Ако не, аз самият ще закарам някои играчи със седемместен автомобил“, заяви Тухел.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джок Съдбата

    3 0 Отговор
    Доста голям автомобил имаш...
  • 2 ЧЕЛСИ ИМА ЛИ ФЕНОВЕ ?

    5 3 Отговор
    50000 на Трафалгар скуеър и ще видите реакцията на хахавия бъ Джонстън

    Коментиран от #3

  • 3 Джок Съдбата

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "ЧЕЛСИ ИМА ЛИ ФЕНОВЕ ?":

    ЦСКА има ли фенове? Няма, те сега са фенове на Литекс :D
  • 4 Смешници

    4 1 Отговор
    Това се нарича английска про...я.Да посегнеш и на спорта,дори Хитлер не си го е позволявал.
  • 5 Вова завоевателят

    1 0 Отговор
    Аз ще пратя някой Ту да ви извози до Лил, но трябва да дойдете с лодка до Калининград и ще ви спусна с парашути от Беларус. Ще сте с прецизно насочване, точно върху стадиона