14 Март, 2022 19:45 2 032 3

Съдиите спряха Пирин в дербито със Славия (ВИДЕО)

  • пирин-
  • славия

„Орлетата“ завършиха срещата в намален състав

Съдиите спряха Пирин в дербито със Славия (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Пирин Благоевград и Славия завършиха 0:0 в последния мач от 23 кръг на родната Първа лига, като спокойно можем да заявим, че съдийството допринесе за безрезултатния двубой.

Красен Георгиев и колегите му обаче не могат да бъдат винени за нескопосаните отигравания на футболистите на терена и по-скоро сме склонни да ги поздравим за работата, колкото и рядко това да се случва за български рефери.

Първо Станислав Костов видя как попадението му бе отменено в края на първата част, защото бе зад гърба на защитата, когато кълбото го намери на няколко метра от вратата, а след това Светослав Дяков бе изгонен за втори жълт картон в 67'. Капитанът на „орлетата“ дори си позволи псувни и ругатни по адрес на Георгиев, но всички повторения ни убедиха, че застъпването му на съперника не заслужаваше нищо повече или по-малко от официално предупреждение, а фактът, че това е второ такова за него, означаваше, че той е време да се запъти към душовете.

Славия междувременно си върна петото място с тази точка, тъй като може да разчита на по-добрата си голова разлика спрямо Левски, докато Пирин остава в зоната на изпадащите, но вече серията без поражение се увеличи на 6 срещи.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Маке Макев

    1 3 Отговор
    Пак сте пристрастни. Пирин се отърва от загуба, през цялото време Славия бе пно-добрият отбор, удари и греда.Червеният картон на ония от пирин бе заслужен.
  • 3 2020

    0 0 Отговор
    Не разбирам заглавието? ВАР не призна гол на ПИРИН, но и отмени дзпа, дадена за СЛАВИЯ!!! Статистика - Пирин - Славия - 45 - 55 % държане на топката; 5 голови положения за Пирин, 7 за Славия! Корнери 1 за Пирин 5 да Славия, та кой кого е спрял?!?!