Last news in Fakti

14 Март, 2022 23:00 2 392 9

Шампион по муай тай влиза в затвора, след като преби крадец с чук

  • чук-
  • крадец-
  • крис шоу

Британецът е налагал обирджията над 2 минути

Шампион по муай тай влиза в затвора, след като преби крадец с чук - 1
Снимка: Shutterstock

Бившият световен шампион по муай тай Крис Шоу ще прекара няколко месеца в затвора, след като бе установена прекомерната употреба на сила от него към мъж, опитал се да го обере в дома му, научихме от Boec.bg.

31-годишният атлет се буди през нощта в непосочен ден от август 2020 г., след като чува шум в гаража си. Той отива, за да провери какво става, а там открива 44-годишния Джордж Холидей, който тършува из имуществото му. Шоу грабва чук, погва крадеца и го застига на няколко метра край дома си. Последва около двуминутно налагане, забелязано от съсед, който след това свидетелства в съда, че шампионът по муай тай е обезоръжил съперника си доста преди да спре да го бие.

Холидей признава пред съдията след това, че не е очаквал или пък предизвикал подобна агресия, когато е опитал да обере гаража.

Магистратът наложи тежка санкция на Крис Шоу, тъй като е стигнал до извода, че той е прекалил с правото си на самозащита, защото в следствие е счупил носа на Джордж Холидей и е увредил трайно зрението му с едното око.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРБ=ДПС=ВМРО=БСП=Израждане

    37 0 Отговор
    А крадеца, който е разбил гаража и е крал. На колко са го осъдили?
  • 2 честен ром

    33 0 Отговор
    другия път с по малко кьотек, с повече благо... ние от профсъюза на крадците и джебчиите не одобряваме такива крайни мерки от страна на лошите собственици. ще си търсим правата в съда

    Коментиран от #9

  • 3 те ми да да ама не

    29 1 Отговор
    Все едно чета за български съд !?
  • 4 Ъхъъ

    14 0 Отговор
    Следващия път ще знае …
  • 5 честит брекзит

    18 0 Отговор
    тука в Англия стана по зле и от Българските села на времето... не остана неразбит дом. всяка седмица има новини как са обрали дома на някой известен футболист, за неизвестните да не говорим. в тая скъпотия голям глад налегна всички африканци, индуси , карибоси и подобни. сега масово се изнасят Поляците и Българите и ще дойдат още от третия свят . рошавия пияндурник върна цялото ЮК 50 години назад
  • 6 Bulexit

    8 0 Отговор
    И сега какво? Ще коленичим ли? Или може би ще ходим с превързани глави? Надвихме битовата престъпност в България и започнахме да се занимаваме с американските глупости...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Шамара

    5 0 Отговор
    Е какво трябваше да направи , сигурно да го почерпи една бира?!
  • 9 В Страсбург, нали? У нас всички

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "честен ром":

    Големи крадци там си търсят правата! И ги намират! Само за нас, ограбените, права няма никакви и никъде в джендър-либералния свят. Е, затова, чакаме Русия, да ни освободи!