Last news in Fakti

12 Май, 2013 20:36 951 0

Хубчев: Не очаквам феърплей от Левски

  • хубчев-
  • левски-
  • берое-
  • купа на българия-
  • феърплей
Хубчев: Не очаквам феърплей от Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Берое Петър Хубчев заяви, че не е оптимист за феърплея в предстоящия финал за Купата на България. Той обаче не пожела да конкретизира какво точно визира. Както е известно, Берое спори за Купата с "Левски" в сряда от 17:30 часа в Ловеч, където снощи старозагорци постигнаха победа с 2:1 над Литекс в мач от 27-ия кръг на "А" група. 

"Спечелихме един тежък мач. Не бих казал, че е било генерална репетиция. За финала репетиция няма. От две-три седмици повтарям, че Берое играе футбол и затова победихме. Стига с това изкривено мислене тук от 20 години, че когато не ти трябват точки, не трябва да играеш. Ние играем за себе си и за тези фенове, които бяха пропътували толкова километри да ни подкрепят. При нас няма титуляри. Имаме 26 човека и всеки знае, че не е титуляр. Ясно е, че някои играха повече мачове през полусезона, други по-малко. Момчета, които не бяха влизали дълго време, срещу Литекс се раздаваха, и сме доволни", коментира Хубчев.
 
Що се отнася до предстоящия финал за Купата на България срещу "Левски" и феърплея в него, спецът каза: "Не съм оптимист. Не искам обаче да говоря на тази тема, защото имаме само неприятности. Според мен никой от двата отбора няма да има предимство от това, че финалът е в Ловеч. Ние ще играем за нашите фенове."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА