18 Март, 2022 22:50 2 168 5

Рубльов демонстрира повече класа от Димитров на 1/4-финалите

  • андрей рубльов-
  • григор димитров-
  • индиън уелс

Руснакът се класира напред към финалната четворка

Рубльов демонстрира повече класа от Димитров на 1/4-финалите - 1
Снимка: БГНЕС

Световният №7 Андрей Рубльов се оказа по-класният тенисист в двубоя си с Григор Димитров на 1/4-финалите в „Мастърс“ турнира в Индиън Уелс.

Руснакът спечели с 2:0 сета, като интригата се запази само в първата част, когато Гришо допусна първи пробив за 3:2, а след това успя да го върне при 5:5. След това българинът не успя да грабне възможността и сетът приключи при 7:5.

Във втората част от мача Димитров сякаш не можеше да догони темпото на Рубльов и допусна два поредни пробива за 4:1. Хасковлията вложи всичко от себе си в предпоследния гейм, но в крайна сметка загуби с 6:2.

Андрей Рубльов сега очаква победителя от двойката Миомир Кецманович и Тейлър Фриц.

Добрата новина е, че Григор Димитров ще прогресира в ранглистата на ATP с поне 5 места в понеделник, благодарение на класирането си сред най-добрите 8 в състезанието.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ммм

    6 13 Отговор
    Абе тия още ли не са ги изхвърлили от тениса?
  • 2 Efhj

    19 2 Отговор
    Гриша! Бачкай и печели! Османова обедня. Трябва мъни за двама.

    Коментиран от #5

  • 3 Да, да

    13 2 Отговор
    Продължаваме напред!
  • 4 Бостанджия

    9 0 Отговор
    Аз още вчера написах в статията дето му бяхте качили една ХАРАКТЕРНА и СПОЛУЧЛИВА снимка ,че явно резултата от предстоящата (тогава) среща е ...предупределен ...
  • 5 Ти нещо, @?

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Efhj":

    Обедняла ли е? Ти нещо май, а? Що бъркате баща й с другият Османов? Нищо общо нямат двамата. Пък и никой от двамата Османови не е обеднял. За теб не знам..