Last news in Fakti

19 Март, 2022 12:00 1 925 4

Крушарски е подготвил ракета „Обединител“ в отговор на конгреса на Бербатов

  • христо крушарски-
  • бфс-
  • локомотив пловдив

Собственикът на Локомотив смята, че само хората, които влагат пари във футбола, могат да го променят

Крушарски е подготвил ракета „Обединител“ в отговор на конгреса на Бербатов - 1
Снимка: БГНЕС

Христо Крушарски направи поредното си изказване по темата с президентския пост в БФС, като този път, макар и колоритен, той бе далеч по-обран в изказа си за бъдещето на родния футбол.

Промяната в българския футбол зависи от тези, които си влагаме парите в него. Ако аз и моите колеги си подредим нещата, ще започне да се случва това, което искаме. Нито „Батето“, нито Боби Михайлов, а камо ли пък Бербатов могат да направят нещо, за да се стигне до решителна промяна. Тя ще се случи освен всичко друго с обединение, а не с разединение. На фона на случващото се в света мога да кажа, че аз подготвям една ракета „Обединител” за българския футбол. Нека летят само ракети като моите, които вършат добро за хората“, каза собственикът на Локомотив Пловдив в интервю за родния таблоид „Мач Телеграф“, цитиран от Gong.

Междувременно клубът му инкасира най-тежката загуба от началото на сезона срещу Арда Кърджали в първия мач от 27 кръг на efbet Лига с 5:1.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 България

    13 2 Отговор
    МАЛУУМНИК нали каза че повече нямаш пари за Локо Пловдив че има други собственици ТИМ няма го вече Бойко да ти дава обществени поръчки и вече ревеш
  • 2 Съдията

    11 0 Отговор
    Български футбол с бразилски ,африкански и други бегачи
  • 3 Трезвен българин

    11 1 Отговор
    В България има ли футбол ??
  • 4 Багера

    1 3 Отговор
    Г -н Крушарски,за направеното от Вас за Локомотив Пловдив за почест!Предлагам на Общинския съвет да Ви избере за Почетен гражданин на Пловдив!