Last news in Fakti

21 Март, 2022 12:28 791 0

Винъс Уилямс: Завръщам се!

  • винъс уилямс-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт

Мога да уверя феновете си, че със сигурност ще играя още и не желая да спирам

Винъс Уилямс: Завръщам се! - 1
Снимка: БГНЕС

Винъс Уилямс не е играла от миналия август и много фенове се питат кога 7-кратната шампионка от „големия шлем“ ще се завърне в игра. Няколко пъти тя декларира, че няма никакво намерение да спира с тениса, а сега разкри, че съвсем скоро ще я видим отново в игра.

„Определено ще се върна, всички могат да са спокойни. Не съм играла отдавна заради контузия, но тенисът ми липсва много и изчаквам подходящия момент. Когато се върна, ще видите една различна Винъс, благодарна за всичко, което е постигнала. Мога да уверя феновете си, че със сигурност ще играя още и не желая да спирам. Подготвена съм да се състезавам и ще играя, докато мога и чувствам наслада от тениса“, коментира бившата световна номер 1.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА