Last news in Fakti

21 Март, 2022 19:45 1 165 3

UFC ще дебютира в още една европейска държава

  • ufc-
  • франция-
  • дейна уайт

Дейна Уайт обяви, че готви нова страница в развитието на федерацията си

UFC ще дебютира в още една европейска държава - 1
Снимка: Shutterstock

Най-голямата организация за смесени бойни изкуства в света UFC ще дебютира на територията на Франция в близките месеци. Това обяви лично собственикът на федерацията Дейна Уайт, цитиран от американски медии.

MMA крие корените си в Русия, но се развива до глобални мащаби, благодарение на САЩ, а фактът, че единствено Великобритания от европейските държави до сега приемаше мачове от най-високо ниво, е озадачаващ за анализаторите.

Уайт все пак признава, че идеята му за френска галавечер се е зародила още преди две години, но с настъпването на пандемията е решил да отложи своите планове за по-подходящи времена.

COVID-19 все още не е преборен официално, но изгледите са такива, че вирусът скоро би трябвало да ни остави на мира и бавно, но сигурно животът ни да се върне към нормалното.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Генади от Жена си

    2 1 Отговор
    Искам мацето от снимката да дебютира в леглото ми
  • 3 Карате кид II

    1 0 Отговор
    Бойко с неговото карате няма конкуренция.