Last news in Fakti

22 Март, 2022 14:10 1 470 1

Крушарски настоявал за промени в Локо Пд на среща с треньор

  • христо крушарски-
  • александър тунчев-
  • футбол-
  • локомотив пловдив-
  • футболист-
  • футболисти

Към момента обаче треньорска смяна не се предвижда

Крушарски настоявал за промени в Локо Пд на среща с треньор - 1
Снимка: БГНЕС

Издънката на Локо Пд в Кържали довела до сериозни разговори на "Лаута", съобщава "Мач Телеграф". Собственикът на "смърфовете" Христо Крушарски е имал среща с Тунчев и е настоявал за промени. Бизнесменът обаче оставя на новите си партньори да взимат решенията в управлението на отбора. Към момента треньорска смяна не се предвижда.

„Смените не решават проблемите. Целта пред нас си остава класиране за Европа и мисля, че имаме шансове“, категоричен бе Крушарски.

Както вече съобщихме, Тунчев замина за Барселона, където ще е на специализация в местния Еспаньол. Посещението му е част от курса за лиценз "УЕФА Про" и е организирано със съдействието на мениджъра Лъчезар Танев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 таке даскалот

    0 0 Отговор
    Компир , гладна мечка , хоро не играе !!! А мъжко дупе сал веднъж се такова , туй да го знаеш и да не го забравяш !!!