23 Март, 2022 14:56 3 209 2

Поредна драма на стадион "Христо Ботев" в Пловдив!

  • сдружение пфк ботев-
  • стадион христо ботев-
  • футбол-
  • седалки

Сдружение ПФК Ботев посочва, че новата поръчка буди притеснение, тъй като се дава възможност за доставка на седалки с ниско качество

Поредна драма на стадион "Христо Ботев" в Пловдив!  - 1
Снимка:

Поредна драма се разигра със седалките за стадион "Христо Ботев" в Пловдив! След като обществената поръчка за доставка и монтаж на 18 159 седалки вече веднъж бе сбъркана и това доведе до 3-месечно забавяне, сега се оказа, че феновете на Ботев не са доволни и от новата поръчка. Това стана ясно от официална позиция на Сдружение ПФК Ботев, в която се посочва, че новата поръчка буди притеснение, тъй като се дава възможност за доставка на седалки с ниско качество.

Публикуваме без редакторска намеса официалното съобщение на Сдружение ПФК Ботев:

Уважаеми ботевисти, След неуспешния първи опит на Община Пловдив за пускане на целесъобразна обществена поръчка за седалки на стадион "Христо Ботев“ и ангажимента от страна на г-н Здравко Димитров, Кмет на Община Пловдив, феновете да предложат техническите изисквания за седалките на новото съоръжение, работна група от средите на организираните фенове положи сериозен труд и след внимателно проучване изготви и предостави на Община Пловдив техническа спецификация и конкретни изисквания за седалки, съответстващи за стадион от категория 4 по UEFA. В обявената повторно от Община Пловдив обществена поръчка обаче има съществени разлики от препоръчаната спецификация, като от нея са премахнати ключови критерии, с което се дава възможност за доставка на седалки с ниско качество.

Поради това категорично заявяваме, че при тези обстоятелства отговорността за качеството на седалките изцяло е на Община Пловдив.

Сдружение ПФК Ботев''.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фройд

    4 5 Отговор
    За какво ви са хубави седалки , като и без това ще ги потрошите ?!

    Две рендосани талпи стигат .
  • 2 хахаха

    5 2 Отговор
    Не ми стана ясно кой поръчва и кой плаща! Сдружение на запалянковци, пряко отговорни нормалните зрители да се отеглят от стадионите искат, общината да им купи конкрено посочени седалки!? Кой ще поеме отговорност ако предложените от запалянковците седалки също не стават? Кой плаща? Изобщо кой е длъжен да се съобразява с някой за нещо, когато не е пряко отговорен нито за стопанисване нито за плащането му!?
    В какъв свят живеем, група фенове да ни налагат какво да им закупим, построим, подарим . . .