Last news in Fakti

23 Март, 2022 11:37 2 218 1

Четирима са основните кандидати за треньорския пост в ПСЖ

  • маурисио почетино-
  • псж-
  • треньор-
  • футбол-
  • лига 1

Настоящият наставник Маурисио Почетино със сигурност си тръгва след края на сезона

Четирима са основните кандидати за треньорския пост в ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Четирима са основните кандидати за треньорския пост във френския гранд Пари Сен Жермен, пишат местните медии. Според информациите, настоящият наставник Маурисио Почетино със сигурност си тръгва след края на сезона, след като парижани за пореден път се провалиха в опита си да спечелят Шампионска лига.

Твърди се, че Почетино ще преговаря с английския Манчестър Юнайтед, който след настоящата кампания трябва да назначи постоянен мениджър за заместник на Ралф Рангник.

Безспорно френската легенда Зинедин Зидан е претендент номер 1 за поста в ПСЖ. В момента той е без работа, а мнозина твърдят, че специалистът изчаква именно развитие на ситуацията в клуба. Голям плюс за него е, че бившият халф е печелил цели три път Шампионска лига.

Наставникът на Челси Томас Тухел също попада в списъка със сериозни кандидати за парижани. Това се дължи най-вече на много трудната ситуация, в която попадна клубът след наложените санкции на собственика Роман Абрамович. Въпреки че в момента текат преговори за продажбата на клуба, бъдещето на „сините” от Лондон не е никак розово, а последната дума за него ще има именно Абрамович. Тухел вече води отбора на ПСЖ, където спечели цели шест титли и достигна до финал в ШЛ.

Бившият футболист на ПСЖ – Марсело Гаярдо, който в момента води тима на Ривър Плейт е друг вариант за заместник на Почетино. Въпреки че, пише история в Аржентина, Гаярдо няма никакъв опит като треньор в Европа.

Последният, който е в полезрението на Пари Сен Жермен е мениджърът на Тотнъм – Антонио Конте. Италианецът на няколко пъти изрази разочарование от политиката и визията на „шпорите”. Договорът му с англичаните изтича след малко повече от година, но не е изключено той да бъде прекратен още това лято.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коко

    1 1 Отговор
    Чудо варианти.Ако искат да вземат КЕШ само Стойчо Младенов е тренира.