Last news in Fakti

28 Март, 2022 23:45 6 112 8

Стана ясно къде и кога ще е реваншът между Усик и Джошуа

  • олександър усик-
  • антъни джошуа-
  • саудитска арабия-
  • бокс

Наддаването бе спечелено от оферта в размер на $120 млн.

Стана ясно къде и кога ще е реваншът между Усик и Джошуа - 1
Снимка: БГНЕС

Мачът-реванш за световните титли в тежка категория между Олександър Усик и Антъни Джошуа бе официализиран с дата и място, научихме от Daily Mail.

Саудитска Арабия е спечелила наддаването за домакинството с оферта в размер на $120 млн., а датата на събитието ще бъде 25 юни, макар това да подлежи все още на известен дебат.

„Ей Джей“ ще се завърне там, където през 2019 г. успя да си върне поясите от Анди Руиз, като очевидно надеждата му е, че ще повтори историята.

Първоначално се обсъждаше възможността Лондон да домакинства на галавечерта, а „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“ и „Уембли“ се очакваше да приветстват около 100 хил. зрители. Сега публиката ще бъде осезаемо по-малко, но това ще даде възможност билетите да достигнат рекордни стойности.

Усик и Джошуа се очертава да бъде най-големият мач в бокса за 2022 г., освен ако до края ѝ не се стигне и до двубой за безспорната титла в категория.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванушка 🇷🇺

    9 11 Отговор
    Москва, стадион Лужники, Усик с Руското знаме на гащетата и символа Z 😄
  • 2 Раданч Татлъту

    7 5 Отговор
    Мача е в Мариупол!🚀🚀🚀🤡🥳👍

    Коментиран от #3

  • 3 Иванушка 🇷🇺

    11 8 Отговор

    До коментар #2 от "Раданч Татлъту":

    В Мaриупол ще се играе мача Кадиров - Зеленски.
    Загубилия вика Ахмат Сила ✌Z✌
  • 4 оня

    5 2 Отговор
    мачкай Кобраааа !!!!
  • 5 Мхм

    8 5 Отговор
    Какъв реванш бе на никой не му пука за нагласеното театро от Сащ и Запада Светът се разпада забравете тия глупости.
  • 6 стоян георгиев

    0 3 Отговор
    за сега усик няма как да играе бокс щото се бие с руснаците.днес жена му публикува как руснаците са влезли в дома му до киев и са го ограбили.та усик няма да се бие ломоченко също отказа мач за титлата.
  • 7 Хahaha

    3 2 Отговор
    И този бой ще донесе просперитет на човечеството. Ще превърти едни огромни парии накрая тези пари ще са към БВП. А реалнат. а полза от подобен бой, за човечеството, каква е. Каква е ползата от тези спортисти. Двама се пребиват, после им се плаща да се лекуват от боя или 22 ма гонят една топка. Каква е ползата от всичко това?

    Коментиран от #8

  • 8 НЯКОЙ

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Хahaha":

    ПЕРАТ МИЛИОНИ,ТО Е БЛИЗКО ДА АКЪЛА!;-)