Last news in Fakti

29 Март, 2022 13:50 1 309 4

Градев: БФС отново хвърля прах в очите на клубовете! Не им вярвайте!

  • георги градев-
  • бфс-
  • борислав михайлов-
  • конгрес-
  • димитър бербатов

Няма процедура, по която един клуб да бъде понижен от редови член във временен член

Градев: БФС отново хвърля прах в очите на клубовете! Не им вярвайте! - 1
Снимка: Facebook

"БФС отново хвърля прах в очите на клубовете! Разиграват театрална пиеска от страх за наивници! Не им вярвайте!". Това написа в личния си профил адвокатът по спортно право Георги Градев, който е част от щаба на кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов.

Ето какво още пише Градев:

"Вече стана ясно, че свикването на ИК на 23 март не е направено съобразно Устава на БФС. Така, решенията на ИК да изключи 104 клуба са незаконосъобразни и лесно ще бъдат отменени от конгреса или съда (ако се наложи).

За да замажат гафа си и тресящи се от страх от разразилата се вълна на недоволство в цяла България, велможите в БФС започнаха да метат кафявото след себе си. Видиш ли, щели да върнат клубовете в първенствата, но не казват дали ще им възстановят членството в БФС (т.е. правото на глас на конгреса).

Няма процедура, по която един клуб да бъде понижен от редови член във временен член (т.е. без право на глас в конгреса). Това отново са някакви чутовни глупости на отиващите си управленци на БФС, които само се чудят как да спасят кожите си в този момент.

Не им давайте да ви водят за носа! Искайте потвърждение, че сте възстановени като пълноправни членове на съюза от ИК, а не от Боби Попов! Борба докрай с поробителите на българския футбол!".


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mad forest

    3 15 Отговор
    Всички тези Революционери като че ли са завършили едно училище, в което нормалната реч е била забранена.
    Интересен изказ за хора претендиращи за образованост. Какво може да се очаква когато в тях се съчетае власт и профанщина?
  • 2 Левскар

    3 16 Отговор
    Левскари подкрепящи Бербатов това недоразумение ли ви е промяната? Срам ме е че има фениве на Левски, които подкрепят човек който от сутрин до вечер плюе по Сираков, Ивков и Стойлов. Да ви е честита промяната, без мен обаче.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 БАРБУКОН

    0 9 Отговор
    ЯКО ГРУХГЕНЕ