30 Март, 2022 18:00 1 311 1

Манчестър Юнайтед се опитва да излъже Тотнъм с един от аутсайдерите си за Хари Кейн

  • хари кейн-
  • манчестър юнайтед-
  • тотнъм-
  • антони марсиал-
  • севиля

„Червените дяволи“ определено ще трябва да извадят сериозна сума в допълнение, ако наистина го искат

Манчестър Юнайтед се опитва да излъже Тотнъм с един от аутсайдерите си за Хари Кейн - 1
Снимка: БГНЕС

Хари Кейн е трансферна цел на Манчестър Юнайтед, още откакто той се превърна в английски национал през 2015 г. Но по една или друга причина таранът остана верен на Тотнъм в продължение на повече от 10 години. Последната информация на ESPN обаче е доста любопитна, като едва не я определихме за забавна. Американската медия твърди, че „червените дяволи“ предлагат размяна с Антони Марсиал.

Французинът се превърна в тотален аутсайдер на „Олд Трафорд“, като дори през зимата бе изпратен под наем в Севиля, а там той се отчете с едва 1 гол и 1 асистенция за период от два месеца.

Факт е обаче, че Марсиал бе считан дори за по-голям талант от Хари Кейн през 2015 г., когато Юнайтед плати внушителните €60 млн. на Монако за него. В последствие обаче не видяхме почти нищо от това, което демонстрираше в Лига 1.

Кейн след няколко месеца ще навърши 29 години, но все така остава един от най-високоценените нападатели в Европа. Все пак той не спира да чупи голмайсторски рекорди, въпреки бавното начало на настоящата кампания, а от подписа му се интересуват още и Манчестър Сити.

Ще е любопитно да видим дали ще има развитие по темата през лятото, но нашата оценка за тези слухове е отрицателна, защото не виждаме логика „шпорите“ да склонят на подобна сделка, освен ако не включва едни допълните €80-90 млн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОЖЕ

    2 1 Отговор
    МАН СИТИ ЛЯТОТО ДАВАХА 100МЛН,ПАУНДА И НЕ УСПЯХА,А СЕГА ИСКАТ С ТРИЦИ МАЙМУНИ ДА ЛОВЯТ.