Last news in Fakti

1 Април, 2022 15:01 1 051 0

Ман Юнайтед официално обяви новия договор на звезда

  • манчестър юнайтед-
  • бруно фернандеш-
  • договор-
  • висша лига-
  • премиър лийг

Португалският национал е един от най-добрите футболисти на "червените дяволи" след идването си в тима от Спортинг Лисабон през януари 2020

Ман Юнайтед официално обяви новия договор на звезда - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш подписа нов договор с клуба, който ще го задържи на "Олд Трафорд" до лятото на 2026-та година. В контракта има опция за удължаване на продължителността с още една година.

Португалският национал е един от най-добрите футболисти на "червените дяволи" след идването си в тима от Спортинг Лисабон през януари 2020, като в 117 мача във всички турнири е с екипа на Юнайтед има 19 гола и 39 асистенции. В последните седмици медиите във Великобритания твърдяха, че Фернандеш се колебае дали да подпише нов договор с клуба заради слабите резултати в последните два сезона и въпросителната около бъдещето на Кристиано Роналдо и Пол Погба, но в крайна сметка той обвързва бъдещето си с Манчестър Юнайтед.

"От първия момент тук имам специална връзка с клуба и невероятните фенове. Като дете гледах Манчестър Юнайтед и мечтаех един ден да играя тук. Тази мечта сега е реалност и за мен е истинска чест. Всеки път, когато изляза на терена на "Олд Трафорд", чувството е специално. Искам да постигна още много с отбора", сподели Фернандеш след подписването на договора.

Ман Юнайтед официално обяви новия договор на звезда
Снимка: БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА