16 Май, 2013 16:11 794 0

Официално: Лампард подписа нов договор

  • франк лампард-
  • челси-
  • договор
Официално: Лампард подписа нов договор - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

Звездата на Челси Франк Лампард подписа нов 1-годишен договор със „сините“, се съобщава на официалния им сайт.

„Щастливи сме да обявим, че Франк ще остане при нас за още една година. Той е много важен играч за клуба и е с основна заслуга за постигнатите успехи“, казаха от клуба.

„Много съм доволен от развоя на събитията. Всеки знае, че моята мечта бе да остана в Челси. От доста време водя преговори с ръководството. Въпреки че имаше разминаване на моменти и застой в диалога, той винаги е бил приятелски. Благодаря и на собственика ни Роман Абрамович, който сбъдна мечтата ми. Обичам този клуб, обичам и фенове ни, които винаги са се отнасяли прекрасно с мен“, каза Лампард.

34-годишният халф наскоро отбеляза своя 202-ри гол, превръщайки се в най-резултатния играч на Челси в историята на клуба.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА