Last news in Fakti

2 Април, 2022 14:14 867 1

Манчестър Сити на полпозишън за Холанд

  • борусия дортмунд-
  • ерлинг холанд-
  • манчестър сити-
  • реал мадрид-
  • псж-
  • футбол-
  • трансфер

Мино Райола разкри своите искания към ухажорите на неговия клиент

 Манчестър Сити на полпозишън за Холанд - 1
Снимка: БГНЕС

Когато месец април приключи, нападателят на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд се очаква да е взел решение за бъдещето си. Манчестър Сити и Реал Мадрид са основните кандидати за неговия подпис, въпреки че Пари Сен Жермен също е в надпреварата.

Сега агентът на норвежеца Мино Райола разкри своите искания към ухажорите на неговия клиент. Италианецът иска Холанд да получава чиста заплата от 30 милиона евро, а ръководството на Реал Мадрид не желае да даде подобна сума, твърди „Marca“.

Също така, контузиите на 21-годишния играч предизвикват безпокойство у „Лос Бланкос“. Холанд нече е получил 14 контузии, три от които през този сезон. Предвид ситуациите с Гарет Бейл и Еден Азар, в Реал знаят, че не могат да си позволят още една подобна скъпа грешка.

Самият норвежец пък обмисля много внимателно възможностите си. Той е привлечен от възможността да играе под ръководството на Хосеп Гуардиола в Манчестър Сити, където знае, че ще бъде основният играч, вместо да споделя светлината на прожекторите с Килиан Мбапе в Реал Мадрид.

На „Сантиаго Бернабеу“ смятат, че Холанд ще има последната дума по трансфера си, но ако баща му Алф-Инге Хааанд се вслуша в съвета на Райола, е по-вероятно той да подпише с Манчестър Сити.

„Гражданите“ са готови да отговорят на исканията за заплата на Холанд и ще поставят клауза за откупуване в договора му, така че той да може да постигне мечтата си да играе в Испания в бъдеще.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опасен е

    2 1 Отговор
    Започна да се контузва често! Да не стане като Божинката, цяла седмица да тренира на стадиона, а събота и неделя да гледа мачовете от дивана и да взема една кола пари!