Last news in Fakti

2 Април, 2022 13:22 1 505 1

Националките ни завършиха трети на европейското по борба

  • борба-
  • европейско първенство-
  • трето място-
  • спорт-
  • тайбе хюсеин

Тимът събра актив от 110 точки, като взе титла, спечелена от Тайбе Юсеин, сребро - на Миглена Селишка и Евелина Николова, бронз на Юлияна Янева и пето място за Мария Оряшкова и София Георгиева

Националките ни завършиха трети на европейското по борба - 1

Националките ни по борба завършиха трети в отборното класиране на европейското първенство в Будапеща. Купата бе връчена на селекционера Петър Касабов. Първи е отборът на Турция със 140 точки, а втори - Украйна със 135 т.

Тимът събра актив от 110 точки, като взе титла, спечелена от Тайбе Юсеин, сребро - на Миглена Селишка и Евелина Николова, бронз на Юлияна Янева и пето място за Мария Оряшкова и София Георгиева.

Президентът на БФБорба Христо Маринов изрази задоволство от представянето на жените.

"Третото място е успех за българската борба, макар че можеше и по-добре. Радвам се, че Тайбе Юсеин не се разколеба от скандалите преди европейското и завърши европейското без да даде и точка на съперничките си", заяви за NOVA Маринов.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    0 0 Отговор
    Куцо и сакато се надпреварва тези дни да се показва със сини и жълти чорапи, ризи, прически, сака, вратовръзки, гащи и кърпички! Затова се изненадахте, че една украинка със златен медал на награждаването не бе с такива цветове, а някакъв тъмен екип с хубави емблеми, тризъбеца и нормално! Хрушина май беше и само за миг я дадоха от друг кадър,когато не е на тепиха, загърната с руското знаме.