Last news in Fakti

4 Април, 2022 20:30 807 1

Нападател за Жозе Моуриньо: Мотивира ме винаги да давам най-доброто от себе си за него

  • тами ейбрахам-
  • жозе моуриньо-
  • рома

Голаджията не спести суперлативите си за „Специалния“

Нападател за Жозе Моуриньо: Мотивира ме винаги да давам най-доброто от себе си за него - 1
Снимка: БГНЕС

Жозе Моуриньо беляза едно цяло поколение във футбола с успехите си, като в изминалите 20 години съвсем заслужено се нареди сред най-великите специалисти. Нападателят му в Рома Тами Ейбрахам посочи една от причините за този статут на „Специалния“.

Той не би си признал, но аз винаги искам да давам най-доброто от себе си за него. Той ме кара да давам максимума. Когато помисля, че съм направил достатъчно, той ме предизвиква за още“, каза англичанинът за португалския мениджър в интервю за talkSPORT.

Ейбрахам е напът да завърши първия си сезон в екипа на „римските вълци“ и като изключим някои неубедителни моменти, той в момента е един от най-ефективните голмайстори в Европа, благодарение на работата си с Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.