Last news in Fakti

19 Май, 2013 10:47 1 808 0

Ангел Петричев: Честита титла на Левски

  • ангел петричев-
  • левски-
  • лудогорец-
  • титла

„Искам да честитя титлата на Левски. Аз нямам съмнения, че те ще я спечелят и ще са бъдещия шампион на България“, каза изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев.

Настоящият шампион на страната от Разград загуби гостуването си на Левски с гол в последните минути, с което почти сигурно „сдаде“ короната на „сините“ от София.

„Искам да благодаря и на нашите фенове, които ни подкрепяха през цялото време. Те нито за момент не изневериха на Лудогорец. Имахме положения, но не успяхме да ги вкараме – нормално е да загубиш срещата. Не ни е за пръв път да преживяваме подобна емоция – загуба в последните секунди. Честита титла на Левски, ние ще си направим нашите анализи, за да разберем къде сме сбъркали“, каза още шефът на разградчани.

„Проектът „Лудогорец“ е дългосрочен, за нас приказката продължава. Аз лично се надявам да си вземем поуките, за да вървим напред. Все пак подчертавам, че никога в Лудогорец не са се взимали решения под въздействието на някаква емоция. Обмисляме внимателно нещата и след това взимаме решения“, каза Петричев по повод треньора Ивайло Петев и бъдещето му в клуба.

До края на шампионата остават два кръга. Тимът от Разград има домакинство на Ботев (Пловдив) и гостуване на Монтана. Левски ще запише служебна победа над Етър и ще приеме Славия на 25 май. При победа, „сините“ ще са новият шампион на България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА