Last news in Fakti

11 Април, 2022 15:30 661 0

Ювентус отново влиза в битката за най-ценния играч на Лацио

  • лацио-
  • ювентус-
  • сергей милинкович-савич

Сърбинът отдавна е свързван със „старата госпожа“

Ювентус отново влиза в битката за най-ценния играч на Лацио - 1
Снимка: БГНЕС

Сергей Милинкович-Савич може най-накрая да се озове в Ювентус, след като в продължение на години клубът го преследва, но от Лацио съумяват да го задържат на „Олимпико“. „Старата госпожа“ е влязла в контакт с агента на играча, според Calciomercato.

27-годишният полузащитник изгради сериозна кариера при „римските орли“ в изминалите 7 сезона, но изглежда амбициите му за трофеи са напът да надделеят над лоялността към столичния гранд. До момента той има само една Купа на Италия и две Суперкупи, като в същото време преследва своя мач №300 за клуба, а до момента е отбелязал 56 гола и е направил 49 асистенции.

Изданието твърди, че „лациалите“ биха се съгласили на оферта в размер на €70 млн. от Юве, което е далеч по-разумно от 9-цифрените суми, около които се спекулираше през предходните сезони.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА