Last news in Fakti

11 Април, 2022 16:00 693 1

Юлиан Нагелсман няма да разчита на четирима души от своя състав за реванша с Виляреал

  • байерн мюнхен-
  • виляреал-
  • шампионска лига-
  • юлиан нагелсман

Байерн ще преследва задължителна победа срещу испанците

Юлиан Нагелсман няма да разчита на четирима души от своя състав за реванша с Виляреал - 1
Снимка: БГНЕС

Старши-треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман няма да може да разчита на четирима играчи от своя състав за реванша в Шампионската лига срещу Виляреал тази седмица, научихме от клубния уебсайт.

Никлас Зюле, Корентен Толисо, Ерик Максим Чупо-Мотинг и Буна Сар са извън сметките за 1/4-финалите, което не би трябвало да е чак такъв проблем, защото са считани за второстепенни фигури в този състав на „баварците“.

И все пак Нагелсман ще бъде лишен от опции за промяна в хода на играта, което означава, че изборът му на титулярна единайсеторка ще остане без особена алтернатива, ако резултатът не се обърне рано в полза на германския гранд.

Припомняме, че преди седмица „жълтата подводница“ победи с 1:0 на своя „Ел Мадригал“, което значи, че Байерн ще трябва да преследва задължителен успех, макар да звучи успокояващо, че головете на чужд терен няма вече да играят роля в турнира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2020

    0 1 Отговор
    Дааа - голям и истински ЦСКА със силни български футболисти - национали., а не измислено тире, ребрандиран отбор с уреди за отопление вместо футболисти!