Last news in Fakti

11 Април, 2022 16:30 1 910 0

Ювентус връща италиански национал от изгнанието в Челси

  • емерсон палмиери-
  • челси-
  • лион-
  • ювентус

Крайният бранител дори в момента е преотстъпен в Лига 1

Ювентус връща италиански национал от изгнанието в Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Левият бранител на италианския национален отбор Емерсон Палмиери може да направи сензационно завръщане у дома, ако информацията на Tuttosport се потвърди и Ювентус наистина възнамерява да отправи оферта за него.

27-годишният натурализиран бразилец е собственост на Челси, но в момента играе под наем в Олимпик Лион. „Хлапетата“ имат опция, за да го откупят, но за сега от там няма подобни индикации, въпреки постоянното му представяне в Лига 1.

Масимилиано Алегри в момента разполага с Алекс Сандро и Лука Пелегрини на левия бек, но нито един от двамата не отговаря на изискванията на наставника за тази толкова ключова позиция. Именно Алегри бе човекът, който превърна крайните бранители в практически полузащитници в Италия и след това всички останали последваха примера му.

Емерсон е бивш играч на Палермо и Рома, така че няма да има нужда от прекалено много време за адаптация с черно-белия екип.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА