Last news in Fakti

11 Април, 2022 17:30 841 0

Цената на Дарвин Нунеш от Бенфика е почти €130 млн.

  • дарвин нунеш-
  • бенфика-
  • бруно лаге-
  • жоао феликс

Това заяви треньорът на клуба след поредната информация, че към нападателя има сериозен интерес

Цената на Дарвин Нунеш от Бенфика е почти €130 млн. - 1
Снимка: БГНЕС

Уругвайският нападател Дарвин Нунеш бързо се превърна във водеща трансферна цел за грандовете из Европа, които имат нужда от класен голмайстор, а това от своя страна принуди старши-треньоръ на Бенфика Бруно Лаге да обяви, че цената му е същата, като тази на Жоао Феликс, научихме от Tuttomercato.

Младият португалец се превърна в рекордната покупка на Атлетико Мадрид през 2019 г., когато „дюшекчиите“ платиха за него €127,2 млн. Спорно е обаче дали си ги заслужи в последствие, но е факта, че „орлите“ капитализираха от своя талант без това да им се отрази прекалено негативно върху развитието.

Нунеш е обект на интерес от Арсенал, Манчестър Юнайтед и Милан, но, ако цената му наистина е толкова висока, не е изключено да остане още известно време на „Луж“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА