Last news in Fakti

11 Април, 2022 18:45 3 004 3

Секси боксьорка се учи да кара скейтборд по прашки (ВИДЕО)

  • аврил мати-
  • скейтборд-
  • бокс

Маями определено е място, на което човек може да оплакне очите

Боксьорката Аврил Мати често намира поводи, за да се озове на нашите страници, тъй като не са много боксьорките, които разполагат не само с тялото, но и с лицето, за да бъдат успешни модели. Е, този път тя ни изненада с нещо, което сме виждали само по филмите.

Войнствената австралийка публикува в Instagram свое видео, на което се учи да кара скейтборд из улиците на Маями, докато е само по изрязан сутиен и прашки.

Най-странното е, че случайните минувачи не ѝ обръщат особено внимание, което ни навежда на мисълта, че наистина подобни сцени са често срещано явление в крайбрежния град.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    9 4 Отговор
    Ах Америка, затова комунягите крадат като разпрани и бягат да живеят там!
  • 2 Display

    3 2 Отговор
    Краварски глупости, нищо полезно или образователно, прашки и неизвестна никому боксьорка........12 годишни правят чудеса с дъската, ама тая е новина...........

    Коментиран от #3

  • 3 Аре

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Display":

    Що четеш и гледаш а? Като не ти харесва, айде, влизай да тролиш по другите форуми, орка мръсна