Last news in Fakti

12 Април, 2022 13:45 818 4

Руската федерация по бокс заведе две дела в Спортния арбитражен съд в Лозана

  • бокс-
  • руска федерация-
  • лозана-
  • спорт

През март IBA забрани на руските спортисти да участват в международни турнири под егидата на организацията

Руската федерация по бокс заведе две дела в Спортния арбитражен съд в Лозана - 1

Руската федерация по бокс заведе две дела в Спортния арбитражен съд (КАС) в Лозана срещу решения на Международната боксова асоциация (IBA), съобщава ТАСС.

"Руската боксова федерация е завела две дела в КАС. Първото се отнася до защитата на честта и достойнството на руските боксьори. Във второто дело оспорваме забраната за провеждане на международни състезания в страната. Федерацията ще се защитава от адвокат от Испания, а жалбите вече са приети от КАС", съобщиха от организацията.

През март IBA забрани на руските спортисти да участват в международни турнири под егидата на организацията. Според IBA решението е взето в съответствие с препоръките на Международния олимпийски комитет (МОК), който на 28 февруари призова спортните федерации да не допускат руски и беларуски спортисти да участват в международни състезания заради ситуацията около Русия и Украйна.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АнтиГост

    3 0 Отговор
    Следващите 500 години ще има много дела срещу руснаци.
  • 2 БСП за България и Радев

    0 5 Отговор
    Давайте братушки! Съдете запада до дупка! С техните камъни по тяхната глава. Това само докато приключи специалната военна операция. След това помитайте всичко в ЕС

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Лозан А.

    1 0 Отговор
    Въх, ам сья ..!