Last news in Fakti

11 Април, 2022 22:00 705 0

Киелини обмисля да завърши кариерата си в САЩ

  • ювентус-
  • mls-
  • джорджо киелини

Италианската легенда навлиза в последната година от контракта си с Ювентус

Киелини обмисля да завърши кариерата си в САЩ - 1
Снимка: БГНЕС

Джорджо Киелини изглежда все по-близо до момента, в който ще окачи бутонките, за да сложи край на бляскавата си кариера, но преди това агентът му призна, че се обмисля възможността за кратък престой в MLS, научихме от Sky Italia.

37-годишният ветеран имаше надежда, че ще изведе Италия до Световното в Катар, но „Скуадра Адзура“ отпадна на баражите от Северна Македония, което сложи край на тази мечта за капитана.

САЩ е една от обичайните дестинации за европейските легенди на футбола преди да спрат окончателно с професионалната си кариера, така че пътят пред Киелини е отъпкан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА